پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ اسفند ۱۳۹۰، ۲۰:۳۹

کرزای خواستار مذاکره مستقیم با طالبان شد

کرزای خواستار مذاکره مستقیم با طالبان شد

رئیس جمهوری افغانستان از رهبران گروههای شبه نظامی خواست دعوت وی به مذاکره مستقیم با دولت را بپذیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "حامد کرزای" رئیس جمهوری افغانستان با انتشار بیانیه ای بار دیگر طالبان را به گفتگوی رو در رو با دولت خود فراخواند.

وی با بیان اینکه کابل هر روز با طالبان مذاکره می کند از دولت کشور همسایه پاکستان خواست "مذاکرات مستقیم" را به عنوان بخشی از روند برقراری صلح در این کشور مورد حمایت قرار دهد. به گفته وی، این حمایت برای موفقیت مذاکرات صلح با طالبان بسیار مهم است.
 
بر این اساس، کرزای امروز پیش از انتشار این بیانیه در یک گفتگوی تلفنی با "باراک اوباما" همتای آمریکایی خود موضوع مذاکره با طالبان را مورد بررسی قرار داد.
 
دو هفته پیش، "مولوی قلم الدین" یکی از اعضای سابق طالبان و عضو شورای عالی صلح در گفتگو با خبرگزاری فرانسه از آغاز مذاکرات اولیه نمایندگان طالبان و مقامات آمریکایی در قطر با هدف پایان دادن به جنگ افغانستان خبر داد.
 
سران سه کشور افغانستان، ایران و پاکستان جمعه گذشته در اسلام آباد دیدار کرده و بر لزوم همکاری منطقه ای برای برقراری صلح و ثبات تاکید کردند.
کد خبر 1540303

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha