حسین اصغر روکی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهارداشت: این دوره های آموزش قرآن در قالب طرح نهضت قرآن آموزی در سال 90، ویژه گروه های سنی مختلف در بخش مرکزی، روستاها و بخش های تابعه نیکشهر برگزار شد
وی گفت: در این طرح شش دوره آموزش روخوانی، پنج دوره روانخوانی و تجوید نماز، چهار دوره مفاهیم سطح یک، یک دوره مفاهیم سطح سه، دو و چهار و سه دوره آموزش حفظ جزء 30 قرآن کریم در محل مساجد و مدارس دینی نیکشهر و روستاهای چندکان، مخت، قریب آباد، بوگ و توکل این شهرستان برگزار شد.
وی افزود: این دوره ها با شرکت 244 نفر از آقایان و 122 نفر از بانوان قرآن پژوه این شهرستان برگزار شد.
کارشناس قرآن اداره تبلیغات اسلامی نیکشهر بیان داشت: در پایان هر یک از این دوره ها به برگزیدگان گواهینامه معتبر قرآنی از طرف این ادره اعطا می شود.
نظر شما