پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ اسفند ۱۳۹۰، ۹:۲۶

ترابی:

مقام شهادت اوج بندگی است

مقام شهادت اوج بندگی است

شاهرود - خبرگزاری مهر: امام جمعه شهرستان شاهرود اظهار داشت: مقام شهادت اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمود ترابی چهارشنبه در یادواره شهدای روستای فیروز آباد شاهرود که در مسجد امام حسن مجتبی (ع) این روستا برگزار شد با بیان اینکه گرگهای بسیاری در کمین جوانان هستند و به هر نحوی می خواهند جوانان ما را به فساد و انحراف بکشانند، افزود: برگزاری جلسات یادواره شهدا برای حفظ جوانان کشور به مثابه یک سنگر است که می توانند جلوی انحرافات را بگیرند.

امام جمعه شاهرود همچنین در مورد مقام شهدا گفت: شهدای ما عظمت، بزرگی و از خودگذشتگی بسیاری کردند و آن را از امام خمینی (ره) هدیه گرفتند و به عشق امام حسین (ع) به جبهه های نبرد حق رفتند و وعده خداوند در مورد زنده بودنشان را دیدند.

ترابی شهدا را شناسنامه ملت دانست و افزود: همه باید مفاهیم، ارزشها و ارکان مهم فرهنگی جامعه را به فرزندان انتقال دهیم، تا فرزندان این مرز و بوم بیش از پیش با ارزشها و فرهنگ جامعه آشنا شوند و نسبت به حفظ آنها پایبند باشند.

کد خبر 1540547

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha