"خاطره پروانه" به خبرنگار هنري "مهر" گفت : ما در حال حاضر گروه هاي موسيقي بانوان خوبي در كشور داريم و به نظر من با توجه به مناسبت هاي زيادي كه در فرهنگ ما وجود دارد، از اين گروه ها مي توان در طول سال به طور دائم استفاده كرد. من بسياري از گروه ها را مي شناسم. اغلب اين گروه ها افرادي هستند كه دغدغه فرهنگي و هنري دارند، مستعد هستند و اهل موسيقي هاي كوچه و بازار نيستند.
وي در ادامه به وضعيت معاش هنرمندان اشاره كرد و افزود: در هيچ كجاي دنيا هنرمندان انسان هاي مرفهي نبوده اند ، اما در ايران اين تنگدستي به اوج خودش مي رسد. ما از نظر بيمه و حقوق به سختي در مضيقه هستيم. امسال پولي را كه پارسال وزارت ارشاد به عنوان پاداش به هنرمندان داده بود از ما پس گرفتند. سال گذشته به دليل برنامه ريزي هاي نادرست ما مجبور شديم خيلي از برنامه هايمان را اجرا نكنيم و اميدوارم در جشنواره " گل ياس " امسال نظير اين اتفاقات كمتر ديده شود.
وي ادامه داد: به نظر من صدا و سيما در حق هنرمندان خانم بسيار ظلم كرده است. من در مورد خوانندگان زن حرف نمي زنم، بيشتر درمورد نوازندگان خانم صحبت مي كنم . چه عيبي در اين كار است اگر خانم نوازنده اي با پوشش كامل قطعه اي را با سازش اجرا كند و اين اجرا از صدا و سيما پخش شود؟ باور كنيد همين مسائل است كه در روحيه كاري خانم ها بسيار موثر است. اين بي تفاوتي نسبت به كارهاي هنري خانم ها است كه باعث دلسردي آنها شده است . تا كي قرار است كه به جاي فرد نوازنده و سازش گل و بوته و فواره نشان بدهند؟
وي افزود: باور كنيد كه تلويزيون بزرگترين لطمه را به هنرمندان موسيقي كشور زده است . من نمي دانم چرا صدا و سيما در مورد موسيقي هم موضع گيري هاي فردي اعمال مي كند؟ وقتي كه جشني باشد كه خودشان دوست دارند پخش كنند، نوازنده هايش را هم نشان مي دهند اما كار نوازندگي قانون خانم مليحه سعيدي و هزاران نفر از نوازندگان برجسته و حرفه اي خانم هيچوقت نبايد نشان داده شود؟ چرا نبايد گفته شود كه خانم ها هم قدرت دارند؟
وي اضافه كرد: از ديگر مشكلات عمده ما نبود اركسترهاي حرفه اي و پركار است . ما در گذشته مكان هاي زيادي را براي ارائه كارهايمان داشتيم ، در صورتي كه در حال حاضر با كمبود فضاهاي هنري و گروه هاي موسيقي حرفه اي مواجه هستيم و اين را متاسفانه مجبورم اذعان كنم كه موسيقيدان ها و به خصوص خواننده هاي خانم در حال افسرگي هستند.
نظر شما