به گزارش خبرنگار مهر، یزدان جلالی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست مطبوعاتی با اشاره به اینکه 38 دواطلب از مجموع 61 داوطلب مجلس شورای اسلامی در استان چهار محال و بختیاری، در آخرین مرحله تائید صلاحیت مجلس شورای اسلامی مورد تائید قرار گرفتند، اظهار داشت: از 61 داوطلب ثبت نامی استان 13 نفر رد صلاحیت و 10نفر از چهارم دی ماه تا کنون دواطلبی ازداوطلبی انصراف دادند.
وی بیان داشت: 9نفر از حوزه انتخاباتی شهرستان شهرکرد، 11 نفر از حوزه انتخاباتی لردگان، هفت نفر از حوزه انتخاباتی بروجن و 11 نفر از حوزه انتخاباتی اردل، کیار، فارسان و کوهرنگ مورد صلاحیت قرار گرفتند.
جلالی با اشاره به اینکه از فردا ساعت هشت صبح به مدت یک هفته با آغاز تبلیغات داوطلبین فاز جدیدی در فرایند انتخابات شاهد هستیم، بیان داشت: داوطلبان از فردا به مدت یک هفته در مجاری مجاز شیوه تبیلغات تا 11 اسفند ماه ساعت هشت صبح حق تبلیغات را دارند.
راه اندازی کاروانهای تبلیغاتی ممنوع است
وی با بیان اینکه ممنوعیتهای تبلیغاتی باید از سوی داوطلبان رعایت شود، اذعان داشت: نصب پلاکرد، پوستر، دیوار نویسی و راه اندازی کاروانهای تبیلغاتی و استفاده از بلندگوی سیار ممنوع است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار با اشاره به اینکه تبیلغات از طریق صدا و سیما، میز خطابه، وسیله های دیگری که جنبه رسمی و دولتی دارد ممنوع است، بیان داشت: درج آگهی در نشریات و مطبوعات متعلق به سازمانها و موسسات دولت ممنوع است.
یزدان جلالی با اشاره به اینکه استعلامهای صورت گرفته برای تایید صلاحیت داوطلبین از مراجع چهار گانه صورت گرفته و رد صلاحیت به دلیل گرایش های سیاسی نبوده، اذعان داشت: دواطلبان استان از تمامی گرایشهای سیاسی در این دوره حضور دارند و اغلب داوطلبان به صورت مستقل در این دوره انتخابات حضورداشته اند.
انتخابات درحوزه انتخابی بروجن به صورت 100 درصد رایانه ای انجام می شود
وی با اشاره به اینکه در حوزه انتخاباتی بروجن تمامی مراحل انتخابات به صورت صددرصد یارانه ای است، یادآور شد: این اقدام در راستای سالم سازی و اطمینان بیشتر در دقت انتخابات صورت می پذیرد.
جلالی با بیان اینکه طرح پایش انتخابات در راستای فراهم ساختن بستر لازم برای انتخابات و مشارکت مردمی در استان صورت می پذیرد، بیان داشت: در این طرح پایگاه های مقاومت بسیج، شوراها، دهیاری ها، دانشگاه ها و ... در راستای ترغیب مشارکت مردم در انتخابات، جلوگیری از مولفه های نادرست انتخاباتی و ... فعالیت می کنند.
مشارکت مردم چهار محال و بختیاری در انتخابات گذشته 75 درصد است
جلالی با بیان اینکه در هشت دوره گذشته میانگین مشارکت مردم در انتخابات 75 درصد بوده، اذعان داشت: طبق نظر سنجی های صورت گرفته در این دوره مشارکت مردم بالاتر خواهد بود.
وی گفت: مردم این استان برای حضور در انتخابات هیچ مشکلی نداشته زیرا که مردم این استان همیشه پیرو نظام بوده و از لحاظ مذهبی و فکری همراه نظام هستند.
نظر شما