پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳ اسفند ۱۳۹۰، ۲۱:۲۱

نصرالهی:

مکانهای مشخصی برای تبلیغات داوطلبان انتخاباتی تدارک دیده شد

مکانهای مشخصی برای تبلیغات داوطلبان انتخاباتی تدارک دیده شد

اراک - خبرگزاری مهر: رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی گفت: تبلیغات انتخاباتی از سوی داوطلبان باید با رعایت موازین قانونی باشد و به همین منظور مکانهای مشخصی برای تبلیغات داوطلبان انتخاباتی تدارک دیده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالقاسم نصرالهی چهارشنبه در نشست مشترک هیئتهای اجرایی، نظارت، بازرسی و نامزدهای نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان مرکزی که در استانداری  در اراک برگزار شد با بیان اینکه تبلیغات انتخاباتی از سوی داوطلبان باید با رعایت موازین قانونی باشد و به همین منظور مکان های مشخصی برای تبلیغات داوطلبان انتخاباتی تدارک دیده شده، گفت: مردم با حضور در انتخابات 12 اسفند حماسه خواهند آفرید.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار مرکزی با اشاره به اینکه در قانون انتخابات شیوه های تبلیغات به خوبی بیان شده که رعایت آنان از سوی نامزدها و طرفداران آنان ضروری است، افزود: توسط فرمانداران و شهرداران مکان های مشخصی برای تبلیغات نامزدهای نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرها مشخص شده که جای هیچ گونه نگرانی نیست.

وی گفت: زمان تبلیغات رسمی نامزدهای نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت هشت صبح فردا پنجشنبه به مدت یک هفته آغاز خواهد شد که همه باید در این راستا اخلاق انتخاباتی و تبلیغاتی را رعایت کنند.

نصرالهی گفت: نامزدها در زمان تبلیغات رسمی از تخریب یکدیگر پرهیز و تنها توانمندی و ظرفیتهای خود را تبلیغ و مردم را برای حضور گسترده در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی آماده کنند.

کد خبر 1541303

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha