به گزارش خبرنگار مهر، اهالی تبریز صبح امروز که از خانه بیرون زدند نخستین چیزی که نظرشان را به سمت خودش جلب کرد تابلوهای تبلیغاتی و پوسترهای جدیدی است که هر چند ده متر به تیر برق یا درخت کنار خیابانها بسته شده اند.
فضاهای لازم از سوی شهرداری تبریز برای تبلیغات کاندیداهای مجلس فراهم شده تا همچون سالهای قبل در پایان مدت تبلیغ با جنگل کاغذ و پوستر در خیابانهای شهر مواجه نشویم.
روی برخی از تابلوها می توان چند پوستر از دو سه نامزد انتخاباتی را دید که از ساعات نخستین روز کار تبلیغات خود را شروع کرده اند اما نکته جالب توجه این است که با شیطنت خودشان تمام سطح تابلو را کاغذ مال کرده اند تا کس غیر از خودشان امکان چسباندن پوستر را نداشته باشد.
داخل تاکسی هم که به سمت محل کار در حرکتی بحث داغ انتخابات مجلس به راه است و مسافران از مجلس می گویند و نامزدهایی که برای راهیابی به مجلس در رقابت با یکدیگرند.
اسمهایی مطرح می شود. یکی می گوید فلانی حتما رای می آورد و دیگری می گوید نه.
مسافر دیگری که سکوت را اختیار کرده است نیز می گوید: بهتر است هر کسی که به مجلس می رود اصل خودش را فراموش نکند مثل آن وزیری باشد که هر روز صبح به زیر زمین قصر می رفت. شاه مشکوک می شود و تعقیبش می کند و می بیند وزیر هر روز سراغ صندوقچه ای می رود که لباس چوپانی اش را داخل آن نگه می داشت.
راننده هم می گوید: خدا کند همه ما اینطوری باشیم.
مسافر قبلی دوباره می پرسد: ما که این آقایان را نمی شناسیم از کجا بدانیم خوب هستند یا بد.
مسافر بغل دستی اش می گوید: بهتر است عصرها به مسجد محل بروید و با هیئت امناء ، نمازگزاران یا افراد مطلع مشورت کنید البته کاندیداها برای سخنرانی به مساجد هم می آیند این فرصت خوبیه تا طرف مقابلتان را بشناسید.
راننده سرعتش را برای رد شدن از روی سرعت گیر خیابان کم می کند و در این فاصله چشمم به پوستر یکی از کاندیداها می افتد که با خط درشت بر پوسترش نوشته اند " نتخاب ما..." و دیگری هم نوشته " یرانی آباد با..."
تاکسی شتاب می گیرد و تابلوها مثل فریم فیلم از مقابل چشمانم عبور می کند و مجال خواندنشان را نمی یابم. یادم باشد عصر در طول مسیر حتما چند تا از این پوسترها را مطالعه کنم.
--------------------
گزارش از رامین فرهودی
نظر شما