عیسی فرهادی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه انتخابات کشور سالم ترین و مردمی ترین انتخابات برگزار شده در دنیا است، اضافه کرد: ساختار انتخابات کشور ساختاری کاملاً مردمی بوده و در این نظام انتخاباتی امکان تقلب منتفی است زیرا تمام مراحل انتخابات در ایران توسط مردم و در یک اطاق شیشه ای رقم می خورد و همه فرایند این عملیات در منظر مردم است.
وی افزود: تمهیدات لازم برای برگزاری یک انتخابات گسترده وباشکوه در استان البرز مهیاست.
استاندار البرزحضور و مشارکت گسترده مردم را یکی از ویژگیهای اصلی انتخابات کشور در طول بیش از سه دهه از انقلاب اسلامی برشمرد و بیان کرد: دشمنان از آنجایی که می دانند نقطه اتکا و قدرت و مشروعیت نظام در همین ویژگی است لذا با ترفندهای مختلف در صدد خدشه دار کردن این نقطه قوت و کمرنگ کردن حضور مردم در انتخابات هستند.
فرهادی تصریح کرد: سالم ترین و مردمی ترین انتخابات در ایران برگزار می شود و دشمنان نظام همواره به دنبال کاهش شرکت عموم مردم در انتخابات هستند اما مردم ایران با حضور در انتخابات هر بار برگ زرینی به تاریخ انقلاب اسلامی اضافه می کنند.
وی با اشاره به اینکه هر رای یک حسنه ماندگار است، گفت: ما باید با این اعتقاد و با آگاهی کامل رای خود را به صندوق بیندازیم و در سرنوشت کشورمان مشارکت کنیم.
وی همچنین با اشاره به حضور حماسی مردم در راهپیمایی 22 بهمن تاکید کرد: این حماسه مقدمه ای بود بر خلق یک حماسه بزرگ و کم نظیر دیگر در انتخابات 12 اسفند ماه و مردم با درک حساسیت زمانی و بین المللی و نیز در اطاعت از فرامین حکیمانه و آینده نگرانه رهبر معظم انقلاب یک بار دیگر عشق، دلدادگی و وفاداری خود را نشان خواهند داد.
نظر شما