پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ اسفند ۱۳۹۰، ۱۵:۴۸

معین:

نظام مهندسی فارس در انتخابات حضور گسترده ای خواهد داشت

نظام مهندسی فارس در انتخابات حضور گسترده ای خواهد داشت

شیراز - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان نظام مهندسی فارس گفت: این سازمان با توجه به خصوصیاتی که دارد به صورت گسترده در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی شیراز حضور خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن معین بعد از ظهر پنج شنبه در نشست خبری به مناسبت فرارسیدن روز مهندس، در خصوص فرارسیدن زمان انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: توجه به عمران و آبادانی شیراز از جمله مواردی است که برای رای دادن مد نظر قرار داده ایم.

وی با اشاره به اینکه این سازمان از شخصی خاص حمایت نمی کند، تاکید کرد: نظام مهندسی یک سازمان کاملا مستقل است اما از کسانیکه توجه و رعایت اصول و پیشرفت استان را مد نظر قرار داده بودند حمایت خواهیم کرد.

رئیس سازمان نظام مهندسی فارس در خصوص اینکه در میان نمایندگان حال حاضر شیراز تنها برخی از آنها به فکر رفع مشکلات و رسیدگی به درخواستها بودند، یادآور شد: تدین و حفظ اخلاقیات از مهمترین شاخصه هایی است که باید برای رای دادن مد نظر قرار داد.

معین تصریح کرد: نظام مهندسی فارس نهادی تخصصی ومردمی است که با توجه به عضویت 13 هزار نفری در این مجموعه همه اعضا مختار هستند که به افراد مورد تایید خود رای دهند.

وی افزود: اما با توجه به مباحث کاری به طور یقین اعضای نظام مهندسی فارس به افرادی رای خواهند داد که در حوزه های فعالیتی خود تلاش فراوان کرده اند.

کد خبر 1541799

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha