پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ اسفند ۱۳۹۰، ۱۰:۴۲

مختارپور:

مازندران رتبه سوم در تعداد کمباین دارد

جویبار - خبرگزاری مهر: رئیس اداره فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: مازندران بعد از فارس و گلستان رتبه سوم تعداد کمباین را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی مختارپور صبح جمعه در مجمع عمومی شرکت تعاونی کمباین داران پیشرو مازندران  اظهار داشت: در کشور 10 هزار کمباین که 70 درصد از آنها بالای 70 سال قدمت دارند نیاز به نوسازی و بهسازی دارد به طوری که برداشت با حداقل ضایعات باشد.

وی با بیان اینکه مازندران از نظر تعداد کمباین رتبه سوم را در کشور دارد، افزود: برای برداشت محصول، مازندران با این تعداد کمباین 14 استان را تامین می کند.

مختارپور به اولین اتحادیه کمباین داران در کشور و هفت شرکت تعاونی در مازندران اشاره کرد و گفت: مازندران از این حیث برتر است.

وی از بیمه کمباین و کمباین داران در مازندران خبر داد و افزود: این اقدام موجب می شود تا کمباین داران بهتر و بیشتر فعالیت داشته باشند.

وی افزود: برای ارتقا اتحادیه و شرکت تعاونی باید سرمایه گذاری کرد و این امر با اتحاد و وحدت و آورده شخصی موثر بوده که موجب درآمدزایی برای کمباین داران می شود.

کد خبر 1542085

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha