به گزارش خبرنگارمهر، حجت الاسلام محمدعلی نکونام در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرکرد با اشاره به موضوعات مطرح شده در سوره مبارکه حجرات، اظهار داشت: خداوند فرمود هرچه که به شما خبر رسید آنرا را بلافاصله قطعی ندانید و تحقیق کنید و مراقب باشید که ممکن است با خبر نادرست بخواهند شما را متفرق کنند.
حجت الاسلام نکونام بیان داشت: از اخبار فاسد بپرهیزید چرا که امروز دشمنان و بدخواهان می خواهند جامعه را آلوده کنند و از طریق ماهواره ها، نشریات و تلویزیون و ... می خواهند مردم را به راههای اشتباه بکشانند.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال وبختیاری تاکید کرد: در این طور موارد انسان مومن باید همه خبر ها را صادق نپندارند و برای همه آنها ارزش قائل نشوند.
وی در ادامه به روزپنجم اسفند روز بزرگداشت خواجه نصر الدین طوسی اشاره و عنوان کرد: این بزرگوار در طول 74 سال زندیگیش از نظر علمی و تخصص دانش و علوم اسلامی و تلاش برای فناوری و نوآوری در خدمت اسلام بوده است.
حجت الاسلام نکونام همچنین به 18 اسفند روز امور تربیتی و تربیت اسلامی اشاره کرد و تصریح کرد: در مسئله تربیت و پرورش، ما گرفتار بخشنامه ها و دستور العملها و مسائل دست انداز نشویم و ما باید افرادی مانند اصحاب پیامبر تربیت کنبم.
وی به روز9 اسفند روز ملی حمایت از مصرف کننده اشاره کرد و تاکید کرد: همه به نوعی مصرف کنند و تولید کننده هستند وکیفیت در تولید دقت شود و قیمتها و مسائل مختلفی که پیرامون نحوه مصرف و حقوق مصرف کننده است مورد دقت قرار گیرد.
وی یادآور شد: جمعه آینده نیز بحث انتخابات را در پیش داریم و این هفته از هفته هایی است که ذهنهای بسیاری از مردم درگیر مسائل انتخابات است وانشا الله روز جمعه مهیا شویم و دینمان را نسبت به این آزمون بزرگ الهی ادا کنیم.
حضور حداکثری پیوندها را به نمایش می گذارد
امام جمعه شهرکرد تاکید داشت: نکته مهم حضور است و حضور باید حداکثری باشد، چرا که حضورحداکثری، کمر دشمن را می شکند و دشمن را نا امید می کند و پیوندها را به نمایش می گذارد.
وی عنوان کرد: حضور ما پای صندوقهای رای به طور گسترده پایه نظام اسلامی را محکم می کند.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال وبختیاری اظهار داشت: به مومنین سفارش می کنم روز جمعه انشا الله همه غسل و وضو و نیت و اخلاص پای صندوقها بروند، چرا که خداوند برای قدم قدم این مومنان پاداش می دهد.
نامزدها معیارهای اسلامی و دینی را مد نظر داشته باشند
وی یادآور شد: برای رفتن به پای صندوقهای رای خالصانه برویم و اعتقادمان این است که نظام الهی است و بر اساس قرآن و معارف اهل بیت است .
حجت الاسلام نکونام تاکید کرد: سعی کنیم انتخاب اصلح داشته باشیم و نامزدها از تفرقه بپرهیزند و اخلاق انتخاباتی را رعایت کنند و معیارهای اسلامی و دینی را مد نظر داشته باشند.
امام جمعه شهرکرد ادامه داد: آنچه که در اسلام مهم است رقابت سالم و عرضه شخص کاندیدا و بیان توانمندی هاپی اوست واگر شخص صالح بود به آن رای دهیم در اینصورت هم رقابت سالم است و هم وظیفه عبادی خود را انجام داده ایم.
نظر شما