پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ اسفند ۱۳۹۰، ۱۴:۵۲

کر:

2500 شغل در آق قلا ایجاد شد

2500 شغل در آق قلا ایجاد شد

آق قلا - خبرگزاری مهر: فرماندار آق قلا گفت: تعهد اشتغال شهرستان در سالجاری دو هزار و 375 فرصت شغل بوده که دو هزار و 568 فرصت شغلی ایجاد شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حاجی گلدی کُر ظهر شنبه در ستاد اشتغال شهرستان افزود: 110 درصد اشتغال شهرستان تحقق و اجرایی شده است.

وی درخصوص علل افزایش درصد اشتغال شهرستان گفت: برگزاری 9 جلسه ستاد اشتغال در شهرستان در سال‌جاری با 57 مصوبه را نمونه بارزی از تلاش دستگاه های اجرایی شهرستان جهت  تحقق ایجاد اشتغال دراین شهرستان است.
 
فرماندار شهرستان همچنین از 15 مورد بازرسی و راستی آزمایی از فرصتهای شغلی ایجاد شده توسط اکیپ نظارتی شهرستان خبرداد و افزود: در بازرسیهای انجام شده توسط  گروه راستی‌آزمایی استان با ترکیب مدیرکل ارزیابی و رسیدگی به شکایات استانداری و مدیرکل اقتصادی و مدیرکل تعاون کار و فرمانداری و همچنین طرح اعتبارسنجی از وضعیت اشتغال در شهرستان آق قلا توسط ناظر دبیرخانه شورای عالی اشتغال کشور، نتایج بررسی میدانی و راست آزمایی این شهرستان  مثبت اعلام شد.
 
کُر از کسب رتبه اول استان توسط شهرستان آق قلا در بررسی دبیرخانه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان در خصوص رعایت مقررات و آیتم‌های دبیرخانه ستاد اشتغال شهرستان در سه ماهه سوم سالجاری عنوان کرد.

ستاد اشتغال شهرستان در ارزیابی انجام شده توسط دفترارزیابی عملکرد وزرات تعاون، کار و رفاه اجتماعی در 6 ماهه اول سال در سطح استان گلستان مقام نخست را کسب کرده است.
 
آق قلا در 15 کیلومتری شمال گرگان واقع شده است.
کد خبر 1543111

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha