به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، گزارش جامع سازمانهای اسلامی آمریکا درباره مساجد این کشور با عنوان " مسجد آمریکایی 2011: ویژگیهای اولیه مسجد آمریکایی، رویکردهای متصدیان مساجد" بخشی از یک تحقیق بزرگ آمریکایی در سال 2011 است که به زودی منتشر می شود.
محققان برای انجام این تحقیق به شمارش تمام مساجد آمریکا پرداخته و پس از آن با متصدیان این مساجد مصاحبه تلفنی انجام دادند.
تحقیق مساجد آمریکا در سال 2011 بخشی از یک پروژه بزرگ درباره جوامع دینی آمریکا است که با عنوان "جوامع دینی امروز" از سوی ائتلافی متشکل از ادیان و مذاهب مختلف انجام شده است.
درمیان نتایجی که قرار است در این نشست خبری اعلام شود می توان به داده هایی درباره رشد مساجد آمریکایی، حضور مسلمانان در مساجد طی 10 سال گذشته و ویژگیهای جمعیت شناختی مساجد و شرکت کنندگان در آن اشاره کرد که در کنار آن رویکردهای متصدیان مساجد نسبت به حضور مسلمانان در جامعه آمریکایی نیز بررسی شده است.
استادیار مطالعات اسلامی دانشگاه کنتاکی، مدیر مرکز مطالعه دین هارتفورد، مدیر اجرایی دفتر شورای روابط اسلامی آمریکایی، رئیس انجمن اسلامی شمال آمریکا، دبیرکل انجمن اسلامی آمریکای شمالی، رئیس انجمن اسلامی آمریکای شمالی از جمله شرکت کنندگان در این نشست خبری هستند.
نظر شما