پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ اسفند ۱۳۹۰، ۱۴:۱۹

تقدیر از برترینهای ستاد دهه فجر گلستان/ باز هم رسانه ها فراموش شدند!

تقدیر از برترینهای ستاد دهه فجر گلستان/ باز هم رسانه ها فراموش شدند!

گرگان - خبرگزاری مهر: آیین تقدیر از برترینهای ستادها و کمیته های 22 گانه دهه فجر گلستان در حالی برگزار شد که نامی از خبرگزاریها و رسانه های فعال استان در این مراسم برده نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، درحالی مراسم تقدیر از فعالان ستاده های دهه فجر گلستان ظهر یکشنبه برگزار شد که خبرگزاریها و رسانه های فعال گلستان در ایام دهه فجر پا به پای مسئولان نسبت به پوشش برنامه های خبری اقدام کرده اند و با این حال جزو تقدیرشدگان مراسم نبوده اند.

فراموشی رسانه های گلستان در آیین های تقدیر و تجلیل درحالی است که رسانه های استان نقش خطیری در حوزه اطلاع رسانی بویژه در بیان اقدامات و عملکرد در ایام فجر داشته اند.

مراسم تقدیر از ستادها، کمیته های 22 گانه و دستگاههای اجرایی برتر گلستان در دهه فجر با حضور معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در سالن اجتماعات معاونت برنامه ریزی استانداری استان برگزار شد.

ستادها و شوراهای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستانهای گنبد کاووس، کردکوی، گرگان، علی آباد کتول، آزادشهر و بخش مرکزی اینچه برون به ترتیب به عنوان برترین ستادها و شوراهای هماهنگی تبلیغات، معرفی و از آنها تقدیر شد.

در بخش کمیته های ستاد نیز، کمیته ورزش و جوانان، شورای هماهنگی تبلیغات، فرهنگی، لشکر 30 و کانون پرورش فکری، برتر شناخته شدند.

کمیته ویژه نظارت نیز به ریاست معاونت توسعه و منابع انسانی استانداری مورد تقدیر ویژه استاندار قرار گرفت.

سازمان تبلیغات اسلامی، فرماندهی سپاه نینوا، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به عنوان دستگاههایی که بیشترین همکاری را با ستادها و کمیته های مذکور داشتند، تقدیر شدند. 
کد خبر 1544130

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha