به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ معرفت الله جوزی افزود: پلیس با اجرای طرح های مختلف با خرده فروشان و قاچاقچیان مواد مخدر به شدت برخورد می کند.
وی ادامه داد: با اجرای طرح تشدید برخورد با خرده فروشان و پاکسازی نقاط آلوده در هفته گذشته در سطح استان زنجان23نقطه پاکسازی ، 6 قاچاقچی موادمخدر و32 خرده فروش دستگیر و از این متهمان یک کیلو و 262 گرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط شد.
سرهنگ جوزی افزود:ماموران اطلاعات وعملیات این پلیس توانسنتد با اجرای کار اطلاعاتی، یک مرکز تهیه وتوزیع مواد مخدر را که بصورت خانوادگی اقدام تهیه وتوزیع مواد می کردند شناسایی و دستگیر کنند.
کشف سه هزار قلم لوازم آرایشی قاچاق از یک دستگاه سواری سمند در ابهر
عصر روز گذشته ماموران انتظامی شهرستان ابهر از توابع استان زنجان از یک دستگاه خودرو سمند نزدیک به سه هزار لوازم آرایشی وبهداشتی قاچاق را کشف کردند.
ماموران پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی شهرستان ابهر حین گشت زنی به یک دستگاه خودرو سمند مشکوک و به راننده دستور ایست دادند.
،راننده این خودرو با مشاهده پلیس با افزایش سرعت خودرو از محل متواری که با تلاش ماموران خودرو متوقف شد.
در بازرسی از داخل خودرو دو هزارو 720قلم انواع لوازم آرایشی قاچاق کشف وضبط شد.
نظر شما