پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ اسفند ۱۳۹۰، ۱۲:۱۷

مقتدایی:

جریان مردم فتنه را از بین می‌برد

جریان مردم فتنه را از بین می‌برد

اصفهان - خبرگزاری مهر: کاندیدای مجلس نهم از اصفهان گفت: مردم دسته عظیمی هستند که با وجود اینکه ساکتند می‌توانند جریانی مانند فتنه را از بین ببرند.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس مقتدایی در مناظره انتخاباتی خود در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، با معرفی خود به عنوان فردی تصریح کرد: من در دور پیشین انتخابات مجلس نیز به عنوان کاندیدا حضور یافتم که در اتفاقی بی‌سابقه با اختلاف 10 رای موفق به راهیابی به مجلس نشدم اما اعتراضی هم به این مساله نکردم.

وی ادامه داد: در جلسه‌ای که در تاریخ ششم تیرماه به دعوت جمعی از کشاورزان اصفهان برگزار شد از من برای اعلام آمادگی به منظور حضور در انتخابات دعوت شد که من به دلیل این درخواست دوستان و یا استعفا از سمت خود در صدا و سیما به عنوان کاندیدای مجلس ثبت‌نام کردم.

مقتدایی با اشاره به صاحبان قدرت و ثروت در کشور، تصریح کرد: به دلیل اشاره رهبری به من و شما برای گره نخوردن قدرت و ثروت به جایی دیگر، من هم جیب خود را بستم و دهانم را باز کردم تا بتوانم این کار را انجام دهم.

مشکلات کشاورزان ناشی از سوء مدیریت است

وی مشکلات کشاورزان را ناشی از سوء مدیریت در دوره‌های پیشین دانست و گفت: بخشی از مشکلات نیز ناشی از عدم نظارت صحیح نمایندگان بوده و نباید وضعیت به گونه‌ای باشد که محرومیت در بخشی از کشور متمرکز و ثروت در جایی دیگر انباشته شود و در نهایت هم این عده دهانشان باز باشد که بقیه آن کجاست.

این کاندیدای مجلس نهم در پاسخ به این پرسش که جبهه پایداری اعتقاد داشت برخی ساکتین فتنه در حال تصدی مسئولیتهای کشور هستند، حال با توجه به این دیدگاه دلیل شما برای پیوستن به این جبهه چه بوده است و مصادیق کانون و ثروت در اصفهان چه کسانی هستند، اظهار داشت: با مردمی که من را به انتخابات دعوت کردند به این عرصه وارد شدم و این تشکلهای سیاسی مانند گنجشکهای دم صبحی هستند که با سر و صدایشان یک محله را حلقشان می‌کند اما وقتی جمعشان کنی از پنج تا بیشتر نمی‌شوند.

وی در همین مورد اضافه کرد: مردم دسته عظیمی هستند که با وجود اینکه ساکتند می‌توانند جریانی مانند فتنه را از بین ببرند.

مقتدایی افزود: ورود من به جبهه پایداری بر اساس انتخاب آقایان در این جبهه بود و گفتند ما می‌خواهیم فرد اصلح را انتخاب کنیم و پس از بررسی سوابق به این نتیجه رسیدند که من هم در لیست باشم و تاکید داشتند که ما نمی‌خواهیم شرکت سهامی راه بیندازیم.

این کاندیدای مجلس نهم عنوان کرد: فردی از تشکلهای سیاسی گفت من مصادیق کانونهای قدرت و ثروت را در اصفهان نمی‌بینم که بنده در پاسخ ایشان گفتم، اگر بیرون از این کانون باشید می‌بینید و اگر من امروز گفتم می‌بینم چون در آنها نیستم.

برخی قوانین کشور هیچ تناسب با آیات قرآن ندارد

وی به انتقاد از قوانین جاری کشور که هیچ تناسبی با آیه‌های قران کریم ندارند پرداخت و تصریح کرد: یکی از انگیزه‌های من برای ورود به مجلس با توجه به سابقه قرآنی و پژوهشی خود اصلاح اینگونه قوانین و یا تدوین قوانین در همین راستاست.

کاندیدای مجلس نهم در مورد سابقه خود در جبهه دفاع مقدس نیز اینگونه بیان داشت که زمانی که جنگ به پایان خود نزدیک شده بود من 20 ساله بودم که در دو ماه آخر جنگ در جبهه حضور یافتم و اقدامات فرهنگی خود را در آنجا هم ایفا کردم.

وی با اشاره به اینکه فراکسیونهای مجلس را مهتر از کمیسیونهای آن می‌دانم، اظهار داشت: اما در بین کمیسیونها فرهنگی را برای حضور در آن انتخاب می‌کنم. 

کد خبر 1545741

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha