۹ اسفند ۱۳۹۰، ۱۰:۲۳

لنکرانی تاکید کرد:

سکوت کنندگان مقابل فتنه گزینه مناسبی برای اتحاد نیستند

سکوت کنندگان مقابل فتنه گزینه مناسبی برای اتحاد نیستند

بندرعباس - خبرگزاری مهر: سخنگوی جبهه پایداری گفت: ما معتقدیم افرادی که در زمان فتنه 88 سکوت کردند نمی توانند گزینه مناسبی برای اتحاد باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، کامران باقری لنکرانی دوشنبه شب در همایش جبهه پایداری استان هرمزگان که در مسجد قدس بندرعباس برگزار می شد در خصوص دلایل عدم اتحاد جبهه پایداری با جبهه متحد اصولگرایان، بیان داشت: در تشکیل این دو جبهه نگاههای متفاوت وجود دارد به گونه ای که جبهه پایداری بر اساس گفتمان تشکیل شده و از ششم مرداد ماه اعلام موجودیت کرد و ماموریت این جبهه پس از انتخابات همچنان ادامه دارد اما جبهه متحد اصولگرایان به عنوان ساز و کار انتخابات مجلس نهم تشکیل شد و ماموریت آن پس از انتخابات پایان می یابد.

وی با اشاره به مدارای جبهه متحد با سکوت کنندگان در فتنه، اظهار داشت: ما معتقدیم افرادی که در زمان فتنه 88 سکوت کردند نمی توانند گزینه مناسبی برای اتحاد باشند و همچنین ساز و کار جبهه متحد نیز برای انتخاب نامزدها براساس معاملات سیاسی و نظرسنجی شکل گرفته که ما این نوع ساز و کار را مناسب نمی دانیم.

سخنگوی جبهه پایداری افزود: ما به دنبال انتخاب افراد اصلح هستیم که بر همین اساس 200 نامزد اصلح در سراسر کشور در لیست انتخاباتی جبهه پایداری قرار گرفتند و نمی توانیم با جبهه ای که از لیبرال ترین تفکرات اقتصادی تا بسته ترین تفکرات در آن وجود دارند، فعالیت سیاسی کنیم.

لنکرانی در ادامه به نقاط ضعف و قوت دولتهای نهم و دهم اشاره کرد و گفت: باید در نقد دولت با انصاف برخورد کرد چون این دولت میزان خدمت رسانی به مردم را گسترده کرد، اما دولت دهم حاشیه هایی داشت که این حواشی ضررهایی همچون کند شدن روند خدمتگزاری دولت و همچنین بهانه دادن به شکست خوردگان در دو انتخابات ریاست جمهوری سالهای 84 و 88 را در پی داشت.

وی ادامه داد: متاسفانه یکی از آسیبهای بزرگ دولت این بوده که برخی از افرادی که در مقام اجرایی قرار گرفتند احساس کردند می توانند تئوری و نظریه های دینی ارائه دهند در حالی که بدون تحصیلات حوزوی و تخصصی این کار امکان پذیر نیست و تمامی مدیران دولتی نباید فکر کنند به واسطه مدیریت خود می توانند تئوری دینی ارائه دهند.

سخنگوی جبهه پایداری با تاکید بر اینکه مجلس نهم باید با گذشته متفاوت باشد، تصریح کرد: به لحاظ تقسیم بندی سیاسی مجلس نهم، مجلسی اصولگرا خواهد بود اما این مجلس اصولگرا باید با گذشته متفاوت و دارای ساز و کارهای جدید باشد.

کد خبر 1545817

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha