پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ اسفند ۱۳۹۰، ۱۵:۲۸

120 مقاله به همایش علمی تربیت بدنی در گلستان ارسال شد

120 مقاله به همایش علمی تربیت بدنی در گلستان ارسال شد

گرگان - خبرگزاری مهر: 120 مقاله به همایش علمی استانی تربیت بدنی با عنوان میدان ورزش، عرصه برتر تربیت در گلستان ارسال شد.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور عتیقی معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان ظهر سه شنبه در این همایش با اشاره به نقش تربیت در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ، این واژه را بسیار پربار و باارزش ارزیابی کرد و از دبیران تربیت بدنی خواست در راستای سیاست های آموزش و پرورش و در همه زمینه ها ( ورزش همگانی و قهرمانی...)  به نحوی عمل کنند تا عملا به مفهوم تربیت دست یابیم.

وی در ادامه افزود: برگزاری اردوهای آمادگی به صورت شبانه روزی ،استقرار روحانی در اردوهای آمادگی و ورزشی،  اهدای چادرنماز به دختران ورزشکار، پیش بینی و اجرای فعالیت های فرهنگی در اردوها و ... از جمله برنامه هایی بود که معاونت تربیت بدنی آموزش و پرورش در تحقق اهداف تربیتی برداشته و این امر در کنار کسب توفیقات ورزشی ، 6 برابر شدن کسب مدال در مسابقات مختلف موجب 3 برابر شدن کسب کاپ اخلاق نیز شده است و هنوز جا برای تلاش بیشتر نیز وجود دارد.

عتیقی از دبیران تربیت بدنی خواست با ورود در این حوزه ، نقش تربیت را کسترده تر کنند.

120 مقاله علمی در محور های ورزش و سلامت روانی، تعلیم و تربیت و تربیت بدنی، ورزش و توسعه اخلاقی، ورزش و توسعه عاطفی، نقش معلم تربیت بدنی در تربیت دینی کودکان و نوجوانان و ...  برگزار شد.

در این همایش پس از بررسی مقالات ارسالی توسط کمیته علمی، 8 مقاله به عنوان سخنرانی و 40 مقاله به عنوان پوستر پذیرفته و در همایش ارائه شد.

کد خبر 1546329

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha