پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ اسفند ۱۳۹۰، ۱۰:۱۶

بیانیه رادیو قرآن درخصوص حماسه 12 اسفند

بیانیه رادیو قرآن درخصوص حماسه 12 اسفند

تالیان و قاریان خوش‌الحان شورآفرین، کارشناسان و کارکنان خدوم شبکه رادیویی قرآن همگام با مردم وظیفه‌شناس و بابصیرت کشورمان با حضور درپای صندوق‌های رأی تجلی و تبلور فرمان مقام معظم رهبری( دامت برکاته) را به نمایش خواهند گذاشت.

 به گزارش خبرگزاری مهر، در این ‌پیام آمده است:  «یامرکم ان تودوا الامانات الی اهلها و اذا حکمتم بین الناس ان تحکموا بالعدل ان الله نعما یعظکم به ان الله کان  سمیعاً بصیراً»(سوره مبارکه نساء آیه شریفه 58)ملت ایران در زمینه انتخابات و انقلابی بودن پیشکسوت ملتهاست و قطعاً نگاه ملتهای دیگر، به این انتخابات دوخته شده است.(مقام معظم رهبری )
تحقق آزادی، استقلال، کرامت انسانی، ایستادگی دربرابر استکبار و سلطه طلبی متأثراز آموزه های قرآنی و اسلامی است که با محوریت قرآن بلندمرتبه و عظیم‌الشأن در برخی کشورهای منطقه  و شمال افریقا در حال وقوع است.
محرک و بنیان اصلی جنبش‌های کنونی خاورمیانه در بیداری اسلامی و به تأسی از قرآن شریف است که با الگوگیری از نظام اسلامی ایران همیشه سرافراز به پیش می‌رود تا وعده خداوند رحمان و رحیم مبنی بر وراثت زمین بر ائمه هدی، ابرار و نیکان تحقق یابد.

دوازدهم اسفند ماه روز خلق حماسه ای بزرگ، مانا و جاودانه است که به همت والا و بالای امت ولایتمدار ایران اسلامی رقم خورده و برگ زرینی برافتخاراتشان افزوده خواهد شد. تالیان و قاریان خوش‌الحان شورآفرین، کارشناسان و کارکنان خدوم شبکه  رادیویی  قرآن همگام  با مردم  وظیفه‌شناس و بابصیرت کشورمان با حضور درپای صندوق‌های رأی تجلی و تبلور فرمان مقام معظم رهبری( دامت برکاته) را به نمایش خواهند گذاشت آنجا که فرمودند: «انشاء الله مجلس نهم پرشور، با احساس، با بصیرت و با حضور فراوان مردم برگزار خواهد شد.»
بار خدایا ما را از کسانی قرار ده که به ریسمان قرآن چنگ می زنند و در سایه سار بال مهرگستر آن آرام می‌‌گیرند.
محمدحسین محمدزاده                                                                          
مدیر شبکه رادیویی قرآن                                                               


 

کد خبر 1547526

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha