پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ اسفند ۱۳۹۰، ۹:۴۲

مجموعه اخبار همدان/

تصویربرداری 650 کیلومتر از راههای همدان/ اجرای 69 پروژه عمرانی در منطقه یک

تصویربرداری 650 کیلومتر از راههای همدان/ اجرای 69 پروژه عمرانی در منطقه یک

همدان - خبرگزاری مهر: بهره برداری از بخش مایع تصفیه خانه فاضلاب همدان در سال آینده، تصویربرداری 650 کیلومتر از راههای همدان، ساماندهی ناوگان حمل و نقل روستایی همدان، مجهز شدن هشت هزار هکتار از اراضی همدان به سیستم آبیاری مدرن و .. برخی عناوین اخبار همدان است.

به گزارش خبرنگار مهر، معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: بخش مایع تصفیه خانه فاضلاب همدان درسال آینده به بهره برداری می رسد.

سیدهادی حسینی بیدار افزود: این تصفیه خانه از دو بخش مایع و لجن با استفاده از فرآیند step feed و استفاده از هاضم های بی هوازی برای تثبیت لجن تشکیل شده است .

وی اظهار داشت: ظرفیت این تصفیه خانه یک هزارو 280 لیتر در ثانیه معادل110 هزار متر مکعب در شبانه روز است که جمعیتی معادل 500 هزار نفر را تحت پوشش قرار دهد.

حسینی بیدار ادامه داد: این تصفیه خانه ظرفیت پذیرش فاضلاب شهرهای اطراف همدان از جمله لالجین، بهار، مریانج، صالح آباد و جورقان را نیز دارد.

650 کیلومتر از راههای همدان تصویر برداری شد

رئیس اداره برنامه ریزی و بودجه حمل و نقل و پایانه‌های همدان گفت: با کمک سامانه پیشرفته موبایل مپینگ تصاویر و اطلاعات لازم از راههای استان همدان دربیش از 650 کیلومتر از محورهای ارتباطی این استان ثبت شد.

امیر مسعود معین راد افزود: به کمک سامانه پیشرفته موبایل مپینگ (برداشت تصویری) بیش از 90 درصد راههای استان همدان تصویر برداری شده است.

وی افزود: در حال حاضر بیش از650 کیلومتر از راه‌های استان همدان که پیش از این با سامانه ماهواره‌ای GPS ردیابی شده بود با تصاویر تهیه شده به صورت تصویری در دسترس و قابل بهره برداری است.

رئیس اداره برنامه ریزی و بودجه حمل و نقل و پایانه‌های همدان گفت: اطلاعات تصویری شامل علائم ترافیکی، نقشه‌ها، معابر و حریم راه‌ها در مقیاس جهانی است.

ناوگان حمل و نقل روستایی همدان ساماندهی شد

معاون حمل و نقل و پایانه های استان همدان گفت: طرح ساماندهی ناوگان حمل و نقل روستایی استان همدان به منظور اجرای اصل 138 قانون اساسی به اجرا در آمد.

بابک قهرمانی در این خصوص اظهار داشت: اجرای این طرح در اشتغالزایی، ارتقا سطح خدمات، ارتقا سطح ایمنی در حمل و نقل روستایی، پوشش بیمه سفر راننده و مسافر، استفاده از مدیریت محلی و مشارکت مردم در نظام مند کردن حمل و نقل روستایی موثر بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین حمل و نقل روستایی توسط وسایل نقلیه شخصی انجام می شود، در خصوص چگونگی ثبت نام های انجام شده، گفت: شش هزار متقاضی سال گذشته در مرحله نخست در بخشداری ها نام نویسی کردند.

هشت هزار هکتار از اراضی همدان به آبیاری تحت فشار مجهز شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون هشت هزار و 100 هکتار از اراضی این استان به سیستم آبیاری تحت فشار مجهز شده است.

علیرضا رنجبر ضرابی با بیان اینکه 12 هزار و 687 هکتار طرح آبیاری تحت فشار در دستور کار قرار دارد،افزود: تجهیز هفت هزار و 131 هکتار از اراضی زراعی همدان در حال اجرا است.

وی اضافه کرد: باتوجه به مصوبه اخیر دولت مبنی بر اختصاص 85 درصد هزینه اجرای آبیاری تحت فشار مزارع، پیش بینی می شود میزان اجرای این طرح از سهمیه اختصاص یافته فراتر رود.

وی ادامه داد: اجرای 57 پروژه شامل 25 کیلومتر کانال آبیاری، اجرای هفت طرح مطالعه بندهای انحرافی، طرح های کوچک تامین آب و احیا و مرمت 50 رشته قنات از محل اعتبارات استانی از اقدامات صورت گرفته در خصوص مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی است.

شهرداری منطقه یک همدان 69 پروژه عمرانی را اجرا کرد

شهردار منطقه یک همدان گفت: در سالجاری 69 پروژه عمرانی توسط شهرداری منطقه یک همدان اجرا شد.

سیدمصطفی رسولی افزود: احداث احداث تقاطع غیرهمسطح چهار راه پژوهش، پیاده‌روسازی مسیر گنجنامه، دیوارکشی رودخانه‌ها، لکه‌گیری، آسفالت و روکش آسفالت با فینیشر، لایروبی قنوات، پیاده‌روسازی خیابان پاسداران و جدول‌گذاری نهری خیابان پاستوراز مهمترین این طرح ها است.

رسولی با بیان اینکه بیشترین اعتبارات پروژه‌های عمرانی شهرداری منطقه یک همدان از محل درآمدهای شهرداری بوده است، اضافه کرد: مجموع اعتبارات 59 پروژه 58 میلیارد ریال بوده که برای پروژه‌ها هزینه شده است.

وی با اشاره به انجام مطالعات و طراحی پروژه‌ها در منطقه یک شهرداری همدان اظهار داشت: این پروژه 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

رسولی با اشاره به اجرای پروژه مرمت، احداث و هدایت آب‌های سطحی یادآور شد: در این راستا عملیات اجرایی جدول‌گذاری و رفوژ خیابان هنرستان، لایروبی دو سمت خیابان شریعتی و جدول‌گذاری کانیوا و تک جدول 12 متری بیک محمدی در بلوار شاه‌حسینی انجام شده است.

مخازن زباله به صورت رایگان در همدان توزیع می شود

معاون خدمات شهری شهرداری همدان گفت: سازمان مدیریت پسماند شهرداری مخزن‌های تفکیک پسماندهای تر و خشک را به صورت رایگان در اختیار مجتمع‌های مسکونی قرار می‌دهد.

احمد جعفرپور افزود: در مرحله اول اجرای این طرح مخازن پسماندها به مجتمع‌های 20 تا 40 واحدی تحویل داده خواهد شد.

کد خبر 1548305

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha