پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ اسفند ۱۳۹۰، ۱۱:۴۴

قاتل طلافروش تبریزی دستگیر شد

قاتل طلافروش تبریزی دستگیر شد

تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس آگاهی آذربایجان شرقی از شناسایی و دستگیری قاتل طلافروش تبریزی خبر داد.

سرهنگ قنبر مداحی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سرنخهایی از قاتل زرگر تبریزی که چند روز پیش بر اثر ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده است پیدا شده، گفت: در جریان وقوع این جنایت عوامل کلانتری 16 تبریز در محل حادثه حاضر شده و پس از انجام تحقیقات محلی متوجه سرقت 6 کیلو طلا توسط قاتل از محل جنایت نیز می شوند.

وی اظهار داشت: در جریان تحقیق از محل مشاهده می شود که مقتول قبل از مرگ نام فردی با عنوان نادر یا ناصر را با خون خود بر روی دیوار نوشته که کارآگاهان آگاهی با در دست داشتن این سر نخ چند نفر از دوستان مقتول را با نام ناصر شناسایی کردند که در نتیجه احتمال وقوع جرم توسط یکی از آنها که مغازه ای در نزدیکی مغازه مقتول دارد، قوت گرفت.
 
مداحی افزود: عوامل انتظامی با مراجعه به محل منزل متهم متوجه ترک خانه توسط افراد خانواده وی می شوند و پس از پیگیریهای متعدد، محل اختفای متهم در یکی از انبارهای آرد در جاده تبریز - تهران شناسایی و دستگیر شد.
 
رئیس پلیس آگاهی استان ضمن اشاره به کشف جمعا 6 کیلو طلا و جواهر و مبلغ 128 میلیون ریال وجه نقد و سه قطعه چک از قاتل اظهار داشت: در تحقیقات پلیسی و قضایی متهم به سرقت و قتل ارتکابی اعتراف کرد و با صدور قرار روانه زندان شد.
 
مداحی تصریح کرد: بررسیها نشان می‌دهد علت قتل بلند پروازی خانواده قاتل بوده که بدهیهای هنگفتی را به وی تحمیل کرده و قاتل برای رهایی از بدهیها و رسیدن به پول، خواسته راه 100 ساله را یک شبه برود و دست به چنین جنایت هولناکی بزند.
کد خبر 1552037

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha