پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ اسفند ۱۳۹۰، ۱۱:۱۱

خواجه سروی:

200 هزار دانشجو از سرزمینهای نور دیدن می کنند

200 هزار دانشجو از سرزمینهای نور دیدن می کنند

اهواز - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از اعزام بیش از 200 هزار دانشجوی سراسر کشور در قالب کاروانهای راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور خبر داد.

غلامرضا خواجه سروی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حرکت کاروانهای راهیان نور در چند سال اخیر در کشور به کلی نهادینه شده و این امر در بین تمامی اقشار مختلف جامعه نهادینه شده است و هر ساله استقبال از این کاروانها بیشتر می شود.

وی افزود: در این بین دانشجویان نیز همگام با سایر اقشار مختلف، حضور فعال در کاروانهای راهیان نور دارند و بخش عمده ای از کاروانها را دانشجویان تشکیل می دهند به همین دلیل امسال نیز همانند سالهای قبل برای حضور 200 هزار نفر در مناطق عملیاتی جنوب کشور برنامه ریزی شده است.

خواجه سروی تصریح کرد: در کنار این، اساتید ما نیز استقبال مناسبی از کاروانهای راهیان نور به عمل آورده اند به گونه ای که امسال قرار است در فاصله 25 اسفند تا 15 فروردین ماه سال 91 حدود پنج هزار نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه به سرزمینهای نور اعزام شوند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: حضور اساتید و دانشجویان در مناطق عملیاتی به خصوص در لحظه تحویل سال اثرات مناسبی در محیط دانشگاه های ما و همچنین بر روی دانشجویان و اساتید گذاشته و آنها در سال جدید حال و هوای مناطق عملیاتی را به خود به محیط دانشگاه منتقل می کنند.

وی یکی از اهداف اصلی وزارت علوم در سال 91 را گسترش کرسیهای آزاد اندیشی عنوان کرد و گفت: قصد داریم با راه اندازی این کرسیها با محوریت اعضای هیئت علمی و دانشجویان برای چارچوب عدالت محوری و توسعه کشور برنامه ریزی کنیم.
کد خبر 1554074

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha