به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس شبکه دامپزشکی ساوجبلاغ گفت: یک تن گوشت مرغ غیر بهداشتی آماده توزیع در مرغ فروشی ها، در شهرستان ساوجبلاغ استان البرز کشف و توقیف شد واین محموله با استفاده از خودروی فاقد پروانه حمل فراورده های گوشتی از استانی دیگر بارگیری و به این شهرستان منتقل شده بود.
وحید صالحی افزود: مرغ های قطعه شده ،فاقد بسته بندی مجاز و تاریخ تولید است.
وی گفت: در تعدادی از بسته های آلایش مرغ نیز، تاریخ فردا به عنوان تاریخ تولید درج شده است.
وی افزود:راننده این خودرو که سابقه 3 بار تخلف در زمینه حمل مرغ غیر بهداشتی را در این شهرستان دارد،با همکاری پلیس دستگیر شد.
صالحی گفت: فرد دستگیر شده به همراه پرونده متشکله به مراجع قضایی معرفی می شود.
رئیس شبکه دامپزشکی ساوجبلاغ افزود: هفته گذشته هم ماموران گشت نظارت این اداره 150 کیلوگرم گوشت چرخ کرده غیر بهداشتی را از قصابی های این شهرستان جمع آوری کردند.
مالکیت 85هزار هکتار از اراضی ملی ساوجبلاغ به نام دولت
فرماندارساوجبلاغ درمراسم تقدیر از فعالان عرصه منابع طبیعی گفت:منابع طبیعی بعنوان ثروت وسرمایه ملی بایدهمواره حفظ وصیانت شود.
وی افزود: غفلت ازاین سرمایه ملی وخدادادی موجب سو ء استفاده وبهره برداری نامشروع عده قلیلی از این منابع می شود.
علی حدادی گفت: امسال برای 85 هزارو155هکتار ازاراضی ملی که به مالکیت دولت درآمده ،سند صادرشده است.
ساوجبلاغ 96هزار هکتار اراضی ملی دارد.
وی باقدر دانی از تلاش کارکنان منابع طبیعی خواستار برخوردجدی با متصرفان منابع طبیعی ازطریق قضایی شد.
حدادی با اشاره به وجود باغها ومنابع طبیعی عظیم درشهرستان ساوجبلاغ گفت:باوجودبیش از162 هزارهکتارباغ وزمینهای کشاورزی وسیع دراین شهرستان ،آمایش سرزمین ازاولویتهای ما درگسترش فضای سبز واستفاده عمومی ازاین منابع برای همگان است.
فرماندارساوجبلاغ درپایان خواستارفرهنگ سازی استفاده بهینه ازمنابع طبیعی برای افراد واقشارمختلف شد.
وی افزود:درسال91جهت توسعه درختکاری وفضای سبز،تشویقاتی برای شهرداریها ودهیاریها خواهیم داشت.
رئیس اداره منابع طبیعی ساوجبلاغ گفت: در سال جاری 18فقره احکام قضایی برای متصرفان منابع طبیعی صادر شده است.
ولی پور افزود : باهدف تثبیت مالکیت دولت حدود12هزارهکتار از اراضی فاقدسند مراحل پایانی خود را جهت اخذ سند طی میکند و هزار و270هکتارنیز صدور سند آن انجام شده است.
وی از اطفاءبیش از 13 هزر و 642متر مربع از اراضی ملی در بخش مرکزی وچندار خبر داد وگفت 30پرونده در خصوص تصرف منابع طبیعی وتجاوز به مراتع به محاکم قضایی معرفی شدند.
وی گفت: تاکنون 11هزا ر79هکتار از اراضی ملی تحویل اداره مسکن وشهرسازی شده است.
وی درخصوص رسیدگی به اعتراضات افراد حقیقی وحقوقی اشاره کرد وگفت:تعداد155اعتراض ثبت شده که برای 17 فقره ازآنها رای قاضی صادرگردیده است.
زنگ طبیعت در 318 واحد آموزشی شهرستان ساوجبلاغ به صدا در آمد.
سرپرست اداره منابع طبیعی ساوجبلاغ گفت: حفاظت از منابع طبیعی نیازمند مشارکت همگانی است و مدارس و دانش آموزان نیز در این راستا نقش بسیار مهمی دارند.
محسن ولی پورافزود: همه باید تلاش کنیم با کمتر آلوده کردن هوا و گسترش فضای سبز در حفظ محیط زیست کوشا باشیم.
وی گفت:برای حفظ و احیاء منابع طبیعی باید آموزشهای عمیق تری به نسل امروز ارائه شود تا بتوان محیط زیستی سالم داشت.
"کوله بار" نویسنده ساوجبلاغی رونمایی شد
کتاب "کوله بار" نوشته محسن زارعی نژاد نویسنده جوان ساوجبلاغی در مراسمی رونمایی شد.
خاطرات و وصیت نامه شهدای روستای خور ساوجبلاغ موضوع این کتاب است که در 220 صفحه به رشته تحریر در آمده است.
روستای خور ساوجبلاغ در دوران جنگ تحمیلی 60 شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.
معاون اقتصادی بنیاد شهید و امورایثارگران کشور در این مراسم که در فرهنگسرای امام علی (ع) ساوجبلاغ برگزار شد، گفت:ایثارگریهای دوران دفاع مقدس باید به عنوان الگوی راهبردی به جامعه امروزی، بویژه جوانان و نوجوانان، معرفی شود.
مزجی افزود: در این راستا رسالت انتقال آرمانها و فداکاریهای دوران دفاع مقدس برعهده خود رزمندگان است که باید فعالتر از دیگران باشند.
وی با بیان اینکه رزمندگان با حضور ایثارگرانه جنگ را اداره کردند، گفت: انتقال کامل خاطرات رزمندگان در بهتر ساختن و اداره کردن جامعه اسلامی ،انکارناپذیردارد.
کاندیدای انتخابات مجلس نهم حوزه انتخابیه ساوجبلاغ با ارسال نامه و پیامهای جداگانه ای از دست اندرکاران برگزاری انتخابات در این منطقه قدردانی کرده اند.
در این پیامها و نامه ها که به فرمانداری ساوجبلاغ ارسال شد، سید محمدمیربزرگی ، معصومه آقا محمدی،محمدرضا معدنی و محمود تک فلاح ضمن تبریک به پیروز انتخابات این حوزه انتخابیه،ازتلاش مجریان در برگزاری انتخاباتی سالم تقدیر کردند.
معاون سیاسی انتظامی فرمانداری ساوجبلاغ گفت:حرکت خود جوش این افراد ،قابل تحسین است.
ابوالقاسم پالیزگیر افزود:رعایت اخلاق ورقابت انتخاباتی سالم از سوی کاندیداها دو اصل اساسی و لازم در برگزاری انتخابات است.
نظر شما