پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ اسفند ۱۳۹۰، ۱۷:۴۳

حیدری به مهر خبر داد:

742 نفر در مسابقات معارف قرآن و نهج البلاغه شرکت می کنند

742 نفر در مسابقات معارف قرآن و نهج البلاغه شرکت می کنند

ساری - خبرگزاری مهر: مسئول فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: 762 نفر در مسابقات معارف قرآن و نهج البلاغه مازندران شرکت می کنند.

حجت الاسلام ابراهیم حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این مسابقات همزمان با سراسر کشور، جمعه نوزدهم اسفند ماه در مازندران برگزار می شود.

وی افزود: این مسابقات از کتاب راه روشن آشنایی با ترجمه و مفاهیم حکمتهای نهج البلاغه جلد دو تألیف مؤسسه قرآن و نهج البلاغه و سازمان اوقاف و امورخیریه و کتاب تدبر در معارف قرآن جلد اول نوشته محمد رضا زاده جویباری برگزار می شود.

حیدری گفت: در این دوره از مسابقات تعداد 335 نفر در معارف قرآن کریم و 407 نفر در مسابقه راه روشن نهج البلاغه با همدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

مسئول فرهنگی اوقاف مازندران گفت: این مسابقات در شهرهای بهشهر، ساری، قائم شهر، بابل، آمل، بابلسر، بندپی، محمودآباد، نور، بلده، نوشهر، تنکابن، رامسر، لاریجان و نکا در یکی از امامزاده های  شاخص آن شهرستان برگزار می شود.

وی بیان داشت: علاقه مندان شرکت کننده می توانند برای کسب اطلاعات از مسابقات به ادارات اوقاف و امورخیریه مراجعه کنند.
 

کد خبر 1554589

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha