پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ اسفند ۱۳۹۰، ۲۱:۲۹

گزارش خبری تصویری/

مخالفت مردم سوریه با دخالتهای خارجی / در مقابل توطئه ها می ایستیم

مخالفت مردم سوریه با دخالتهای خارجی / در مقابل توطئه ها می ایستیم

قشرهای مختلف مردم سوریه امروز در دمشق و الحسکه در حمایت از اصلاحات به رهبری اسد و مخالفت قاطع با دخالتهای خارجی و ادامه پایداری در برابر توطئه ها تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سوریه(سانا)، جمع کثیری از قشرهای مختلف مردم دمشق با شرکت در تظاهراتی در میدان "سبع بحرات" دمشق حمایت خود را اصلاحات اعلام و بر مخالفت با دخالتهای خارجی در امور داخلی کشورشان تاکید کردند.

تظاهرات کنندگان در دمشق از تلاشهای ارتش سوریه علیه گروههای مسلح تمجید و بر وحدت کشورشان تاکید کردند.

برخی شخصیتهای سیاسی و رسانه ای تونسی و لبنانی در این تظاهرات شرکت داشتند."احمد الاینوبلی" دبیر کل حزب دموکراتیک پکپارچه تونس تاکید کرد: سوریه دژ پایداری عربی و خط اول دفاع ضد توطئه هاست.

وی افزود: مردم سوریه قوی تر و ریشه دار تر از آن هستند که این توطئه ها گزندی به آنها وارد کند و اراده راسخ آنها تسلیم ناپذیر است.

الاینوبلی گفت : آنچه در سوریه می گذرد تلاشی مایوس کننده از سوی استعمار غرب برای تسخیر یکی از دژهای عربی مدافع حقوق اعراب است.

وی بیان کرد: من مطمئن هستم که سوریه به عنوان تکیه گاه مقاومت باقی می ماند و پایداری آن به مثابه رنجها و دردهای تولد نظام بین المللی جدید است که به سیطره صهیونیستی -آمریکایی پایان خواهد داد.

از سوی دیگر "اکرم مکنا" تحلیلگر سیاسی تاکید کرد: علت حملات علیه سوریه، حمایت از مقاومت است و سوریه از بحران کنونی با سرافرازی بیرون خواهد آمد .

وی افزود: ملت سوریه بر اصلاحات و مبارزه با تروریسم اصرار دارند و بازگرداندن امنیت بخش جدایی ناپذیر روند اصلاحات است.

مکنا گفت : جوانان سوری در گذشته در برابر توطئه ها به خوبی ایستادگی کرده اند و همه نقاط ضعف را به قوت  تبدیل کرده اند و آنها در خط اول دفاع از سوریه قرار دارند.

"محمد دیاب" از روزنامه نگاران لبنانی تاکید کرد: سوریه به برکت هوشیاری و پایداری مردمش می تواند بحران را پشت سر گذارد و با قدرت از آن خارج شود.

اما قشرهای مختلف مردم در استان الحسکه با تجمع در میدان السید الرئیس بر مقابله با توطئه ها علیه کشورشان تاکید کردند. شرکت کنندگان با حمایت از تلاشهای ارتش سوریه علیه گروههای مسلح، مخالفت خود را با دخالت خارجی مورد تاکید قرار دادند.

"شیخ فایز" از شرکت کنندگان در این تجمع ضمن تاکید بر وحدت ملی کشورش بیان کرد: توطئه های خارجی نمی تواند به پایداری ملت سوریه خدشه ای وارد کند و تاریخ از کسانی که دست به خونریزی زده اند به بدی یاد خواهد کرد.

"رغدا ملا" از دیگر شهروندان سوری  نیز از نقش روسیه و چین تمجید و بر مخالفت با دخالت خارجی در امور کشورش تاکید کرد.

"کریستینا یلدا" یک شهروند دیگر گفت : سوریه با قدرت اصلاحات خود را به پیش می برد و تلاشهای استعمارگران و برخی کشورهای عربی سبب توقف اصلاحات نخواهد شد.

وی افزود: ملت سوریه تلاشها و توطئه ها را خنثی کرده و طرح خاورمیانه بزرگ را به شکست کشانده اند.قانون اساسی که مردم آن را تایید کرده اند ضامن واقعی ارزشهای دموکراتیک در سوریه است.

"فادی یوسف" نیز گفت : ارتش سوریه امنیت را برقرار کرده است و حاکمیت خط قرمزی است که احدی نمی تواند خدشه ای به آن وارد کند.

"فاطمه داود" نیز بیان کرد: مواضع برخی کشورها در حمایت تسلیحاتی از گروههای مسلح در واقع کمک به تحقق رویای صهیونیستها برای تسلط بر ملتهای منطقه است.

کد خبر 1554692

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha