پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ اسفند ۱۳۹۰، ۱۳:۰۱

سلیمانی اعلام کرد:

شهرداری و شورای شهر ساری در تصمیم گیریها ضعیف هستند

شهرداری و شورای شهر ساری در تصمیم گیریها ضعیف هستند

ساری - خبرگزاری مهر: سرمایه گذار پروژه شهربازی سرزمین شادی ساری گفت: متاسفانه شهرداری و شورای شهر ساری در تصمیم گیری های مدیریتی شهری ضعیف هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا امیر سلیمانی صبح جمعه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به پیش بینی های کارشناسی شده در نوروز 91 ، مازندران پذیرای 13 میلیون نفر گردشگر است.

وی افزود: مازندران با وجود گردشگر پذیری ومواهب طبیعی و جنگلی  از داشتن یک شهر بازی محروم بوده و باید مسئولان شهری و استانی به افرادی که دراین زمینه سرمایه گذاری می کنند حمایت کنند.
 
سلیمانی با بیان اینکه همه اعضای شورای شهر و شهرداری قول همکاری با سرمایه گذار پروژه شهربازی را در این شهر دادند  افزود: ولی درعمل شاهد حمایت مسئولان شهرستانی نبودیم.
 
وی با قدردانی از شهردارساری که درابتدا از پروژه بازدید کرد وحمایت خود را از سرمایه گذار اعلام نمود افزود: برای صدور پروانه و مجوزشهربازی هزینه از سرمایه گذاردریافت نمی شود.
 
سلیمانی گفت: شهرداری ساری برای صدور مجوز بیش از 67 میلیون تومان در ابتدای کار دریافت و مابقی را که 30 درصد بوده در کمیسیون ماده صد برای اخذ مجوز دریافت می کند.
 
وی با اشاره به اینکه سرمایه گذار این پروژه مجوز 10 ساله برای راه اندازی می خواهد افزود: پنج درصد از سود این شرکت با شهرداری مشارکتی است.
 
سلیمانی با بیان اینکه برخی از سرمایه گذاران واحدهای تجاری مانند این مقدار عوارض می دهند افزود: شرکت ما که خدمات به شهروندان می دهد باید همین عوارض پرداخت کند.
 
سلیمانی با بیان اینکه مردم شهر نیاز به خدمات شهری دارند افزود: مسئولان شهری باید فرهنگ سازی  گردشگری را در بین مردم گسترش دهند.
 
ساری مرکز مازندران بیش از 400 هزار نفر جمعیت دارد. 
کد خبر 1555526

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha