پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ بهمن ۱۳۸۳، ۱۹:۲۷

عمار حكيم:

ائتلاف عراق يكپارچه به گفتمان ملي اعتقاد دارد

يك عضو برجسته فهرست انتخاباتي ائتلاف عراق يكپارچه بر اجراي گفتمان ملي در عراق بدل از آشتي ملي تاكيد كرد.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، عمارحكيم عضو برجسته مجلس اعلاي انقلاب اسلامي عراق تاكيد كرد اعضاي فهرست انتخاباتي "ائتلاف عراق يكپارچه" به گفتمان ملي، بيش از آشتي ملي اعتقاد دارد.

فرزند رئيس مجلس اعلاي انقلاب اسلامي عراق تصريح كرد: اعضاي ائتلاف عراق يكپارچه از چندماه پيش مخالفت خود را با طرح آشتي ملي به دليل وجود نوعي تنفر و رويارويي در عراق اعلام داشته است.

رئيس سازمان تبليغات موسسه شهيد محراب در گفتگو با شبكه خبري العالم افزود: ائتلاف عراق يكپارچه پيش وپس از انتخابات 30 ژانويه به گفتمان گسترده و همه جانبه معتقد بوده وهست.

عمار حكيم تصريح كرد: اين ائتلاف برمواضع آشكار خود در قبال طرح مشاركت همگاني براي تصدي پستهاي مهم در دولت آينده در چارچوب احترام به ويژگي هاي قومي و ديني و به دور از سهميه بندي هاي طايفه اي همچنان پا برجا است.

حكيم درباره وضعيت مشاركت عرب هاي سني عراق در انتخابات  اخير گفت: ميزان مشاركت آنان در سطح راي دهندگان در شهرهاي رمادي ، فلوجه و ديگر مناطق در سطح مناسبي بوده است و در سطح كانديداها نيز تعداد آنها به چهار هزار نفر از مجموع هفت هزار و 500 كانديدا مي رسد.

وي هدف برخي گروه ها از ايجاد نگراني درباره تسلط گروه خاصي بر مجمع ملي عراق را برانگيختن اختلافات قومي و سياسي در عراق دانست.
 

کد خبر 155601

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha