حجت الاسلام سید ابوالقاسم میر احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به دیدگاه اسلام در از بین بردن فقر در جامعه اسلامی، افزود: در آموزه های دینی مسلمانان و هچنین در قواعد اساسی انسانی، توجه به همنوعان و رسیدگی به بی بضاعتان از موارد دارای اهمیت و تاکید شده است، همچنانکه لازمه عدالت، برقراری رفاه نسبی برای تمامی افراد جامعه است.
این مسئول با بیان اینکه عدالت اجتماعی از دغدغه های انسانی است، عنوان کرد: عدالت و اجرا شدن حق، از الزامات دین اسلام است و خواستار رویکرد مسئولین و مجریانی است که فکر و دغدغه باورشان مردم و جلب رضایت آنان است، چرا که رضای خدا را در طول رضایت مردم می دانند.
امام جمعه شهرستان قدس، طرح برگزاری جشن نیکوکاری را از اقدامات موثر و حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: اینکه مردم به صورت خود جوش و با داشتن معرفت و بصیرت خود وارد عرصه محرومیت زدایی و برداشتن رنگ فقر از جامعه می شوند، از بینش، شعور و سطح معرفتی آنان حکایت دارد.
وی با اشاره به اینکه محرومیت فقط فقر مادی نیست، عنوان کرد: بزرگترین محرومیت، فقر فرهنگی و اجتماعی است، معضلی اساسی که جامعه شناسان و روانشناسان بسیاری را بر آن داشته است که به آن بپردازند و راهکارهای اجرایی را پیاده کنند، کارشناسان مذهبی نیز بر همین برآورد نظر هستند و فقر فرهنگی را بالاتر از فقر اجتماعی می دانند.
نظر شما