به گزارش خبرنگار مهر، جواد شمقدری سه شنبه شب در مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان فصل 4- اترک با بیان این مطلب افزود: ضروری است برای پیشرفت سینمای کشور، ضعف ها و چالش های آن واکاوی شده و در راستای رفع آن ها اقدام شود.
وی تصریح کرد: صنعتی شدن سینمای ایران نیازمند تکمیل حلقه های مفقوده آن در بخش های آموزش و پژوهش، نمایش و اکران فیلم و زیرساخت های سینمایی است.
شمقدری برگزاری جشنواره های سینمایی در کشور را بستری برای رشد و بروز استعدادهای جوان دانست و افزود: معنای حقیقی هنر و سینما بدون اکران و دیده شدن آثار هنری، تحقق نمی یابد.
وی سینمای کنونی ایران را پویا و متناسب با فطرت انسانی برشمرد و اظهار داشت: سینمای ایران با پیروی از معرفت و تفکر اسلامی و همچنین مدیریت مبتنی بر ارزش های هویتی و فرهنگی در راستای بسط این ارزش ها فعالیت می کند.
رییس سازمان سینمایی کشور در پایان از ساخت و تجهیز بیش از 100 سالن سینمایی در سطح کشور خبر داد و افزود: رسیدن به نقطه مطلوب در زمینه زیرساخت های سینمایی، بدون مشارکت بخش خصوصی امکان پذیر نیست.
47 فیلم راه یافته به این جشنواره طی مدت 3 روز در محل سالن فرهنگی هنری گلشن بجنورد با حضور هیئت داوران اکران شد.
یازدهمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان فصل 4- اترک با قرائت رای هیات داوران جشنواره و معرفی افراد منتخب سه شنبه شب به کار خود پایان داد.
در این جشنواره شماری از هنرمندان استان های خراسان شمالی، جنوبی، رضوی، گلستان، کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان حضور داشتند.
نظر شما