به گزارش خبرنگار مهر، محمود صلاحی ظهر پنجشنبه در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، هدف از تشکیل سلسله جلسات این شورا با حضور مدیران ارشد بخش خصوصی و دولتی را هم افزایی دستگاه ها برای رفع چالش های موجود و برنامه ریزی برای ارتقاء شاخص های اقتصادی استان اعلام کرد.
وی اضافه کرد: افزایش 47 درصدی صادرات استان به لحاظ وزنی، رشد 40 درصدی آن از نظر ارزشی، کسب رتبه دوم صادرات غیر نفتی در کشور و صدور کالاهای استان به 81 کشور جهان با وجود تحریم ها از دلایل کارآمد بودن هم افزایی بخش خصوصی و دولتی است.
استاندار خراسان رضوی سال 91 را سال توسعه صادرات کالاهای باکیفیت استان اعلام کرد و اظهار داشت: از آنجا که آگاهی از دستاوردهای سال 90 استان در بخش های گوناگون افق دید مدیران برای برنامه ریزی هرچه مطلوب تر و رفع نقایص احتمالی را به همراه دارد، اطلاعات یاد شده اخذ و در اولین جلسه این شورا در سال آتی به مدیران و اصحاب رسانه اعلام خواهد شد.
صلاحی بر لزوم تسهیل در صدور مجوز برای صنایع جدید با صرفه در استان تاکید و تصریح کرد: از آنجا که صدور مجوز برای صنایعی که مشابه آنها در استان وجود دارد مجوز داده نخواهد شد.
وی بر بهره گیری از ظرفیت تعاونی ها تاکید کرد و ادامه داد: خراسان رضوی با داشتن 9900 اتحادیه و شرکت تعاونی در دولت های نهم و دهم با رشد 600 درصدی مواجه شده است.
نظر شما