به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم گرامیداشت سالگرد بمباران شیمیایی شهر حلبچه، در روانسر برگزار شد.
ملا عبدالله غفوری در این مراسم با اشاره به آموزه های اسلامی و تأکید بر دفاع همه جانبه در برابر دشمنان و مشرکان، تصریح کرد: ایمان، وحدت و وجود رهبری مایه عزت و سربلندی جمهوری اسلامی در برابر زورگویان جهان شده است.
امام جمعه روانسر تصریح کرد: علت اصلی توطئه توسط دشمنان اسلام و دنیای استکبار علیه مسلمانان را دینداری و داشتن روحیه استکبارستیزی و منادی عدالت بودن آنان دانست و گفت: وقوع این حادثه توسط حزب بعث عراق تنها به خاطر دینداری و غیرعرب بودن ساکنان حلبچه رخ داد.
فرماندار روانسر نیز پایداری مرزنشینان این مرز و بوم در غرب کشور در برابر تجاوز نیروهای بعثی عراق و پشتیبانی آنان در نبرد 8 ساله حق علیه باطل ستودنی و مثال زدنی است و همین پایداری موجب بمباران شیمیایی حلبچه و وقوع فاجعه ای انسانی شد.
جلال صفری افزود: بمباران شیمیایی حلبچه یکی از جنایتهای بشری است که در سایه سکوت کشورهای غربی و مدعیان دموکراسی به وقوع پیوست که زبان شعر برای بیان واقعیت ها و مظلومیت ها بسیار موثر و کارآمد است.
پیشرفت فیزیکی 78 درصد پروژه های عمرانی گیلانغرب
فرماندار گیلانغرب پیشرفت فیزیکی طرحهای عمرانی این شهرستان را 78 درصد اعلام کرد که از این حیث رتبه نخست استان را دارد.
اردشیر رستمی در جلسه شورای اداری گیلانغرب افزود: امسال 142 پروژه عمرانی با 83 میلیارد ریال اعتبار در شهرستان گیلانغرب در حال اجراست.
وی با تقدیر از حضور پرشور مردم در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات علی رغم همه توطئه ها ودسیسه های دشمنان برای زیرسوال بردن انتخابات، خوابهای آنها را به یاس و ناامیدی تبدیل کرد.
وی با اشاره به ایام پایانی سال و در پیش بودن تعطیلات نوروزی ضمن تاکید بر لزوم حفظ و حراست از امکانات دولتی توسط مدیران دستگاهها و لزوم خدمات دهی به مردم در ایام تعطیلات گفت: این شهرستان آماده استقبال از مهمانان نوروزی است و تمام تمهیدات لازم در این خصوص اتخاذ شده است.
8 هنرجو از هنرستان های روانسر به مسابقات کشوری راه یافتند
در مسابقات علمی کاربردی وعلمی عملی هنرستان های کاردانش وفنی وحرفه ای استان کرمانشاه 8 هنر جوی روانسری با کسب رتبه های برتر استانی به مسابقات مرحله کشوری راه یافتند.
در مراسمی که جهت تجلیل از این هنرجویان با حضور مدیران هنرستان ها واولیاء هنرجویان در اتاق جلسات برگزار شد، مدیر آموزش و پرورش شهرستان روانسر با اشاره به گرایش دانش آموزان روانسری به ادامه تحصیل در رشته های فنی حرفه ای و کاردانش گفت: شهرستان روانسر با جذب 48 درصد از دانش آموزان سال دوم متوسطه به رشته های فنی حرفه ای و کاردانش رتبه دوم استان را به خود اختصاص داده است.
رحیم کرمی افزود: در مسابقات علمی کاربردی وعلمی عملی هنرستان های کاردانش و فنی و حرفه ای استان کرمانشاه 8 هنر جوی هنرستان های فنی حرفه ای و کاردانش این شهرستان با کسب بالاترین امتیاز موفق شدند به مسابقات کشوری که سوم اردیبهشت ماه سال 91 برگزار می شود راه یابند.
نظر شما