پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ اسفند ۱۳۹۰، ۱۵:۲۵

احکام اسلام عامل شکست دشمنان است

احکام اسلام عامل شکست دشمنان است

اراک - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت اراک گفت: باید با محوریت ولایت فقیه، با پیاده کردن اندیشه و احکام اسلامی، جنگ نرم تحمیل شده از سوی دشمن را به شکست کشاند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی حسینی پور، در خطبه های امروز نماز جمعه اراک با بیان اینکه، باید با محوریت ولایت فقیه، با پیاده کردن اندیشه و احکام اسلامی، جنگ نرم تحمیل شده از سوی دشمن را به شکست کشاند، افزود: پیروی از ولایت فقیه ما را در جبهه های مختلف پیروز کرده است و باید در جبهه جنگ نرم نیز از این داشته خود استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه، هدایت های رهبر معظم انقلاب داهیانه و هدایت گر و به نفع مسلمین است گفت: باید با حفظ اندیشه های اسلامی و علوم دینی و گسترش آن کشور و نظام را در مسیر پیشرفت و توسعه یاری کرد.

امام جمعه موقت اراک، دفاع از اصل ولایت فقیه را وظیفه همگانی دانست و گفت: ایران اسلامی دارای مردم خوبی است و در مقاطع مختلف نشان دادن پشت سر ولایت فقیه و رهبر خود گام برداشتند که انتخابات 12 اسفند نمونه بازر آن بود.

وی در ادامه به انقلاب های اسلامی و بیداری اسلامی در منطقه و کشورهای اسلامی اشاره کرد و گفت: این انقلاب ها نشات گرفته ار انقلاب اسلامی است که موجب وحشت دشمن به خصوص آمریکا شده است.

حجت السلام حسینی پور در ادامه با اشاره به قرار گرفتن در آستانه سال نو، گفت: بیش از هر چیزی نزدیکی هموطنان به هم و صله ارحام از برکات آغاز سال است که مردم باید با سادگی و رعایت شئون اسلامی آنرا برگزار کنند.

وی کمک به همنوعان و نیازمندان را نیز مورد تاکید قرار داد.

کد خبر 1561300

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha