سید عباس جوهری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: همزمان با فرا رسیدن روزهای پایانی سال و ایام نوروز، تمامی دستگاه های دولتی شهرستان شهریار از جمله هلال احمر، راه و ترابری، نیروی انتظامی و ...آماده خدمت رسانی به شهروندان و مسافران نوروزی هستند.
وی با اشاره به آمادگی سازمانها و ادارات این شهرستان برای اسکان مسافران نوروزی عنوان کرد: در این زمینه اماکنی با امکانات ویژه از جمله وسایل گرمایشی، یخچال، گاز، آبگرمکن، پتو، سرویس بهداشتی و... در نظر گرفته شده است که در اختیار مسافران قرار می گیرد.
استقرار جایگاه های عرضه مستقیم میوه و تره بار در شهریار
این مسئول با اشاره به برپایی و استقرار جایگاه های عرضه مستقیم میوه و تره بار در ایام نوروز از سوی شهرداری، اعلام کرد: در زمینه عرضه میوه با قیمت مصوب نیز هیچ مشکلی در شهرستان وجود ندارد و به مقدار مورد نیاز انواع میوه های فصل ذخیره شده و هم اکنون در حال توزیع است.
جوهری در خصوص برپایی نمایشگاه های بهاره بیان کرد: این نمایشگاه ها که در آن کالاهای مورد نیاز شهروندان با قیمت های مناسب و تخفیف ویژه عرضه می شود، از روز 13 اسفند برپا شده است و تا روز 27 اسفند ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه این شهریار تنها شهرستانی است که نمایشگاه های بهاره تا روز 27 اسفند دایر است، گفت: تمام تلاش مسئولان در جهت خدمت رسانی هرچه بیشتر به شهروندان و مسافران و رفاه حال آنان در ایام نوروز است.
نظر شما