حسن عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: اداره کل فنی و حرفه ای استان البرز زندانیان را در سه خوشه خدمات، کشاورزی و صنعت آموزش می دهد.
وی ادامه داد: آموزش در زندان نوعی آموزش مهارتی است که برای زندانیان به عنوان بخشی از برنامه های بازتوانی(اصلاح) و مهیا کردن آنان برای زندگی در بیرون از زندان در نظر گرفته می شود.
وی افزود: آموزش های مهارت محور در زندان های استان در سه خوشه خدمات، کشاورزی و صنعت توسط مربیان کارآمد این اداره کل ارائه می شود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز گفت: در پایان این دوره آموزشی، پس از قبولی در آزمون مربوطه موفق به اخذ گواهینامه مهارتی می شوند.
عزیزی اظهار داشت: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز شهرستان های کرج، ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان را تحت پوشش قرار می دهد و در دو بخش دولتی( مراکز آموزش فنی و حرفه ای ثابت، مراکز سیار شهری و روستایی، آموزش در پادگان ها، زندان ها، صنایع، صنوف و دانشگاه) و بخش غیر دولتی موسسات کارآموزی آزاد فعالیت می کند.
وی افزود: آموزش در زندان، پادگان، روستاها، صنایع، مراکز جوار دانشگاهی، و شعب زیر مجموعه شهری از جمله بخش و حوزه های فعالیت اداره کل فنی و حرفه ای است.
نظر شما