پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ فروردین ۱۳۹۱، ۱۶:۲۴

سرخوردگی ابومازن از به بن بست رسیدن روند سازش

سرخوردگی ابومازن از به بن بست رسیدن روند سازش

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از اینکه شرایط منطقه برای دستیابی به سازش با رژیم اشغالگر قدس ممکن نیست، ابراز ناامیدی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه هاآرتض، ابومازن گفته است در اعتراض به شرایط موجود تصمیم دارد پیامی برای تل آویو بفرستد و بنیامین نتانیاهو را به خاطر بن بست به وجود آمده در روند به اصطلاح صلح خاورمیانه سرزنش کند.

ابومازن اعلام کرده است در نامه خود به نتانیاهو خواهد نوشت که "شرایط موجود نمی تواند ادامه داشته باشد."

هاآرتض نوشت که باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در تماس تلفنی دیروز خود با رئیس تشکیلات خودگردان تلاش کرد تا ابومازن را از ارسال این پیام منصرف کرده و یا از وی بخواهد تا پیام نرمتری را برای نتانیاهو ارسال کند، اما به نوشته این روزنامه، رئیس تشکیلات خودگردان از پذیرش درخواست اوباما برای تلطیف پیام طفره رفته و اعلام کرده که این نامه را طی روزهای آتی برای نتانیاهو خواهد فرستاد.

گفته می شود که رئیس جمهوری آمریکا در تماس خود با ابومازن بار دیگر بر تعهد خود برای تاسیس کشور فلسطینی مد نظر کاخ سفید تاکید کرده است. ابومازن قرار است در نامه خود به نتانیاهو بگوید که فلسطینی ها(تشکیلات خودگردان) آماده بازگشت به گفتگوها با اسرائیل هستند و این رژیم هم باید به خواسته های کمیته چهارجانبه که خواستار موضع روشن و شفاف اسرائیل درباره مرزها و امنیت شده، عمل کند.

رئیس تشکیلات خودگردان در گفتگوهای خود با اوباما از شهرک سازی در کرانه باختری و حملات شهرک نشینان در این منطقه به فلسطینی ها شکایت کرده است.

کد خبر 1562837

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha