به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه هاآرتض، ابومازن گفته است در اعتراض به شرایط موجود تصمیم دارد پیامی برای تل آویو بفرستد و بنیامین نتانیاهو را به خاطر بن بست به وجود آمده در روند به اصطلاح صلح خاورمیانه سرزنش کند.
ابومازن اعلام کرده است در نامه خود به نتانیاهو خواهد نوشت که "شرایط موجود نمی تواند ادامه داشته باشد."
هاآرتض نوشت که باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در تماس تلفنی دیروز خود با رئیس تشکیلات خودگردان تلاش کرد تا ابومازن را از ارسال این پیام منصرف کرده و یا از وی بخواهد تا پیام نرمتری را برای نتانیاهو ارسال کند، اما به نوشته این روزنامه، رئیس تشکیلات خودگردان از پذیرش درخواست اوباما برای تلطیف پیام طفره رفته و اعلام کرده که این نامه را طی روزهای آتی برای نتانیاهو خواهد فرستاد.
گفته می شود که رئیس جمهوری آمریکا در تماس خود با ابومازن بار دیگر بر تعهد خود برای تاسیس کشور فلسطینی مد نظر کاخ سفید تاکید کرده است. ابومازن قرار است در نامه خود به نتانیاهو بگوید که فلسطینی ها(تشکیلات خودگردان) آماده بازگشت به گفتگوها با اسرائیل هستند و این رژیم هم باید به خواسته های کمیته چهارجانبه که خواستار موضع روشن و شفاف اسرائیل درباره مرزها و امنیت شده، عمل کند.
رئیس تشکیلات خودگردان در گفتگوهای خود با اوباما از شهرک سازی در کرانه باختری و حملات شهرک نشینان در این منطقه به فلسطینی ها شکایت کرده است.
نظر شما