کاووس محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: هم اکنون از اکثر توان هلال احمر استان کرمان برای خدمات رسانی به مسافران استفاده می شود و با توجه به افزایش حجم مسافرتها به استان کرمان این خدمات به مسافران با کیفیت و کمیت بالا در حال انجام است.
محمودی ادامه داد: 85 پایگاه به خدمات رسانی به مسافران در نظر گرفته شده است که از این تعداد 27 پایگاه برای راهنمایی گردشگران و ارائه خدمات رفاهی استفاده می شود و 58 پایگاه نیز در زمینه های امدادی در حال فعالیت هستند.
مدیرعامل هلال احمر استان کرمان ادامه داد: طرح راهنمایی مسافران که توسط هلال احمر در استان کرمان در حال انجام است تا 14 فروردین و انتهای سفرهای نوروزی انجام می شود و تاکنون روند خدمات به خوبی در حال انجام است.
وی با اشاره به طوفان روزهای انتهی سال 90 در استان کرمان گفت: تنها در آن زمان مشکلاتی به دلیل پدیده طبیعی طوفان روی داد که امداد رسانی به مسافران به خوبی انجام شد و در حال حاضر علاوه بر پایگاههای مستقر در جاده های مختلف گشت هوایی نیز در محور کرمان - رفسنجان - انار در حال انجام است و در صورت لزوم از گشت هوایی نیز برای خدمات دهی به مسافران استفاده می شود.
وی ادامه داد: با هماهنگیهای انجام شده بسته های رفاهی نیز از جمله نقشه و اطلاعات مورد نیاز گردشگران در اختیار آنها قرار می گیرد.
وی همچنین از ارسال پیامک به هر گردشگری که وارد استان کرمان می شود خبر داد.
نظر شما