سرهنگ عبدالعلی رشتیانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: امنیت و آرامش در محورهای ارتباطی استان زنجان به دلیل حضور پررنگ پلیس برقرار است.
وی، با بیان اینکه پلیس به دقت جاده های استان زنجان را تحت کنترل دارد، ادامه داد: رانندگان باید متوجه باشند که کوچکترین بی احتیاطی و عدم توجه به قوانین و مقررات راهنمایی رانندگی در سطح جاده ها، ممکن است عواقب تلخ و ناخوشایندی را برای خود، سرنشینان و سایرین به همراه داشته باشد.
سرهنگ رشتیانی به رانندگان توصیه کرد از انحراف به چپ و سبقت غیرمجاز به جد پرهیز و تمامی سرنشینان جلو و عقب نیز برای حفظ جان خود نسبت به بستن کمربند ایمنی اقدام کنند.
وی خستگی و خواب آلودگی را نیز از دیگر عوامل مهم بروز حوادث رانندگی بیان کرد و گفت: رانندگان نباید در چنین مواقعی پشت فرمان بنشینند و بهتر است خودرو را در محلی مطمئن متوقف و برای مدتی هرچندکوتاه استراحت کنند.
رئیس پلیس راه استان زنجان، به مسافران نوروزی توصیه کرد برای داشتن سفری ایمن و بی خطر با رعایت کامل قوانین راهنمایی و رانندگی، توصیه های پلیس را جدی بگیرند.
سرهنگ رشتیانی افزود: مسافران نوروزی که با وسیله نقلیه شخصی خود قصد مسافرت دارند از قرار دادن وسایل خود در بار بند خودرو خودداری و آنها را در صندوق عقب خودرو قرار دهند.
وی ادامه داد: مسافران برای برپایی چادر از کمپهایی که به این امر اختصاص یافته و از امنیت مناسبی برخوردار است استفاده کرده و از چادر زدن در جاهای خلوت و خارج از جاده و اماکن خلوت خودداری کنند.
نظر شما