پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ فروردین ۱۳۹۱، ۱۶:۳۴

سرهنگ رشتیانی:

ترافیک روان در محورهای مواصلاتی زنجان حاکم است

ترافیک روان در محورهای مواصلاتی زنجان حاکم است

زنجان - خبرگزاری مهر: فرمانده پلیس راه استان زنجان از ترافیک روان در محورهای مواصلاتی این استان خبرداد و گفت: وضعیت ترافیک در آزادراه زنجان - قزوین و زنجان - تبریز پرحجم ولی روان است.

سرهنگ عبدالعلی رشتیانی در گفتگو با خبرنگار مهر  افزود: امنیت و آرامش در محورهای ارتباطی استان زنجان به دلیل حضور پررنگ پلیس برقرار است.
 
وی، با بیان اینکه پلیس به دقت جاده های استان زنجان را تحت کنترل دارد، ادامه داد: رانندگان باید متوجه باشند که کوچکترین بی احتیاطی و عدم توجه به قوانین و مقررات راهنمایی رانندگی در سطح جاده ها، ممکن است عواقب تلخ و ناخوشایندی را برای خود، سرنشینان و سایرین به همراه داشته باشد.
 
سرهنگ رشتیانی به رانندگان توصیه کرد از انحراف به چپ و سبقت غیرمجاز به جد پرهیز و تمامی سرنشینان جلو و عقب نیز برای حفظ جان خود نسبت به بستن کمربند ایمنی اقدام کنند.
 
وی خستگی و خواب آلودگی را نیز از دیگر عوامل مهم بروز حوادث رانندگی بیان کرد و گفت: رانندگان نباید در چنین مواقعی پشت فرمان بنشینند و بهتر است خودرو را در محلی مطمئن متوقف و برای مدتی هرچندکوتاه استراحت کنند.
 
رئیس پلیس راه استان زنجان، به مسافران نوروزی توصیه کرد برای داشتن سفری ایمن و بی خطر با رعایت کامل قوانین راهنمایی و رانندگی، توصیه های پلیس را جدی بگیرند.
 
سرهنگ رشتیانی افزود: مسافران نوروزی که با وسیله نقلیه شخصی خود قصد مسافرت دارند از قرار دادن وسایل خود در بار بند خودرو خودداری و آنها را در صندوق عقب خودرو قرار دهند.
 
وی ادامه داد: مسافران برای برپایی چادر از کمپهایی که به این امر اختصاص یافته و از امنیت مناسبی برخوردار است استفاده کرده و از چادر زدن در جاهای خلوت و خارج از جاده و اماکن خلوت خودداری کنند.
کد خبر 1563182

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha