پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ فروردین ۱۳۹۱، ۱۵:۲۲

عباسی:

شمار مسافران گلستان 12 درصد رشد یافت

شمار مسافران گلستان 12 درصد رشد یافت

گرگان - خبرگزاری مهر: دبیر ستاد دائمی تسهیلات سفر استان گلستان گفت: طبق آمار رسمی میزان ورود مسافران و گردشگران به استان 12 درصد رشد داشته است.

قربان عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: جمع کل ورودی مسافر به استان تا روز دوم فروردین یک میلیون و 518 هزار و 31نفر بوده است.

وی افزود: از این تعداد یک میلیون و 161 هزار و 260 نفر با وسیله نقلیه شخصی، 350 هزار و 366 نفر با وسیله نقلیه عمومی وارد استان شده اند.

دبیر ستاد دائمی تسهیلات سفر استان گلستان ادامه داد: همچنین از تعداد مسافران ورودی به استان دو هزار و 577 نفر هوایی و سه هزار و 828 نفر از طریق راه آهن وارد استان شده اند.

وی اضافه کرد: در پایانه مرزی اینچه برون 30 نفر ایرانی و 727 نفر خارجی وارد و 30 نفر ایرانی و 912 نفر خارجی از مرز خارج شده اند.

عباسی تصریح کرد: از مبدا نوکنده 791 هزار و 405 نفر، مبدا تنگراه 519 هزار و 959 نفر و از خوش ییلاق 206 هزار و 667 نفر وارد استان شده اند.

کد خبر 1563451

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha