به گزارش خبرنگار مهر، هفته بیست و هشتم رقابتهای فوتبال لیگ برتر عصر امروز شنبه با دیدار تیم های استقلال و ذوبآهن در ورزشگاه آزادی پیگیری شد که حاشیه دیدارهای این دیدار را در زیر می خوانید:
* با وجود اینکه دیدار استقلال و ذوب آهن در تعطیلات نوروزی برگزار شد اما تماشاگران استقبال چندانی از این دیدار نکردند.
* آندرانیک تیموریان که دوران آماده سازی پس از عمل جراحی را پشت سر می گذارد هنگام گرم کردن بازیکنان در زمین حضور داشت و به دویدن پرداخت.
* سیدمهدی رحمتی قبل از شروع بازی به سمت نیمکت ذوب آهن رفت و با کادر فنی و بازیکنان این تیم احوالپرسی کرد. رحمتی در این دیدار بیشتر از سایر بازیکنان مورد تشویق قرار گرفت.
* پرویز مظلومی که قبل از شروع بازی به سمت نیمکت ذوب آهن رفته بود از سوی هواداران حاضر در ورزشگاه مورد تشویق قرار گرفت.
* لوله رختکن شماره 4 ورزشگاه آزادی ترکیده بود که هنگام ورود بازیکنان ذوب آهن به ورزشگاه با آب گرفتکی مواجه بود دقایقی طول کشید تا شرایط به حالت عادی بازگردد. به همین خاطر بازی با دقایقی تاخیر آغاز شد.
* تماشاگران استقلال در بین دو نیمه در مورد احتمال بازگشت قلعه نویی به استقلال و نتایجی که مظلومی بااین تیم کسب کرده است صحبت می کردند. برخی هواداران معتقد بودند بازگشت قلعه نویی می تواند به موفقیت استقلال کمک کند.
* شهاب گردان که در دقیقه 63 دیدار برابر استقلال دچار مصدومیت شد، با برانکارد به رختکن منتقل شد و جای خود را به محمد باقر صادقی داد.
نظر شما