پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ مرداد ۱۳۸۲، ۱۵:۱۵

توميسلاو ايويچ در گفتگوي اختصاصي با "مهر" :

هنوز هيچ جوابي به پرسپوليس نداده ام

هنوز هيچ جوابي به پرسپوليس نداده ام

توميسلاو ايويچ سرمربي سابق تيم ملي فوتبال كشورمان كه براي تدريس در يك كلاس توجيهي و دانش افزائي مربيان ايراني به كشورمان آمده بود ، صبح امروز تهران را به مقصد پاريس ترك كرد .

به گزارش خبرنگار" مهر"  در مدت حضور ايويچ در ايران پيشنهاداتي از سوي فدراسيون فوتبال و مسئولان باشگاه پرسپوليس به وي ارائه شد تا با عنوان مشاور يا مدير فني با اين دو نهاد همكاري كند، اما سرمربي سابق تيم ملي ايران به هيچ يك از پيشنهادات  جواب قاطعي نداد .

ايويچ قبل از ترك تهران در گفت و گو با خبرنگار "مهر" در مورد پيشنهادات ارائه شده گفت : مسئولان فدراسيون هيچ پيشنهاد جدي براي من نداشتند، ولي پرسپوليسي ها خواستند تا به عنوان مشاور در كنار بگوويچ باشم .  با اين حال فكر نمي كنم بتوانم به آنها جواب مثبت بدهم . شرايط زندگي من با گذشته خيلي تفاوت كرده است و در چنين شرايطي امكان همكاري و فعاليت سنگين براي من و خانواده ام وجود ندارد .

ايويچ در پايان گفت : فعلا هيچ جوابي به مسئولان پرسپوليس نداده ام و بعد از بازگشت به كرواسي و مشورت با خانواده ام تصميم نهائي را خواهم گرفت .

کد خبر 15641

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha