به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی میر محمدی صبح یکشنبه در بازدید از مناطق عملیاتی اظهار کرد: اینجا قدمگاه بسیاری از بزرگان ماست بزرگان پاکباخته که هر کدامشان معلمان بزرگی بودند و در مکتب عشق، عشق بازی می کردند. قدمگاه آنها را باید مقدس بدانیم و پا در جای پای آنها بگذاریم تا شاید بتوانیم در راه آنها قدم برداریم و مسیر آنها را برویم.
وی اضافه کرد: در جنگ تمام بسیجیان ما فرمانده بودند و لازم نبود کسی به آنها فرمان بدهد که بروید. زیرا آنها یک عشقی را خداوند در دلشان قرار داده بود که هر جا احساس وظیفه می کردند خودشان می رفتند. ما یادمان نمی رود میادین مین را بسیجیان فتح کردند. آنها بدون اینکه کسی به آنها بگوید و ملزم کند، تکلیف و احساس وظیفه پیدا می کردند که باید این کار را انجام بدهند.
میر محمدی در خصوص حضور در مناطق عملیاتی عنوان کرد: اصل و موجودیت کشور اینجاست. اینجا ترسیم واقعی ایمان و عمل صالح بوده و باید از کسانی که در این مناطق جنگیده اند درس ایمان و شجاعت یاد بگیریم. در اینجا روزهایی گذشته است که فقط خدا بود و خدا و همه برای او تلاش و فکر می کردند. آمدن به قتلگاه شهیدان فقط برای تجدید خاطره نیست برای این است که بازگشتی به اصل خودمان بکنیم. به آن دورانی که همه مکتبی و اسلامی بودند.
سرپرست اداره کل اوقاف خوزستان تصریح کرد: متاسفانه هنوز نتوانسته ایم آثار جنگ را به طور کامل حفظ کنیم. ما باید بهتر و بیشتر از اینها روی آن سرمایه گذاری کنیم. زیرا اینجا موجودیت و حقانیت ماست. تاریخ دفاع مقدس سراسر معنویت و حماسه است.
نظر شما