پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ فروردین ۱۳۹۱، ۱۲:۵۶

مهدیان در گفتگو با مهر:

طرح آرامش بهاری در 13 بقعه متبرکه آمل اجرا می شود

طرح آرامش بهاری در 13 بقعه متبرکه آمل اجرا می شود

آمل - خبرگزاری مهر: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه آمل از اجری برنامه طرح آرامش بهارِی در 13بقعه متبرکه و مقابر امامزادگان این شهرستان برای دومین سال متوالی خبر داد.

حجت الاسلام حسین مهدیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طرح فرهنگی آرامش بهاری در راستای پذیرایی از زائران گردشگران نوروزی و تحقق منویات رهبرِی مبنی بر قطب فرهنگی شدن امامزادگان اجرا می شود.

وی افزود: استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه در تعطیلات نوروز برای تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی، تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف در جوار امامزادگان و ارائه تسهیلات نوروزی به مسافران اجرا می شود و تا 14 فروردین ادامه خواهد داشت.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه  آمل ادامه داد: در اجرای این طرح تعدادی ازروحانیان در خیمه های معرفت که در امامزاده ها برپا شده است ، خدمات مشاوره ای ، قرآنی ، نقاشی کودکان ،گفتمان های دینی و نرم افزار های بصیرتی ارائه می دهند.

مهدیان، برگزاری نمایشگاه و مسابقه های آرامش بهاری و عفاف و حجاب درامامزاده ها و بقاع متبرکه  را از دیگر برنامه های این طرح اعلام کرد.

وی با بیان اینکه مسافران نوروزی می توانند از امکانات این طرح در امامزاده ها و اماکن متبرکه استفاده کنند، ادامه داد: باید شرایط به گونه ای فراهم شود تا مسافران و میهمانانی که در تعطیل های نوروز به شهرستان آمل سفر می کنند بتوانند از لحاظ معنوی تامین شوند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه آمل، با اشاره به اینکه در کنار اجرای طرح آرامش بهاری کارهای فرهنگی انجام می شود، تصریح کرد: با تهیه بروشور امامزاده ها و دیگر اماکن متبرکه شهرستان آمل را بیشتر به مسافران معرفی می کنیم.

کد خبر 1564175

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha