به گزارش خبرنگار مهر، عظیم نظری صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: خودرو امداد و نجات مجهز به امکانات امدادرسانی و اطفاء حریق است که به صورت خودکار در کمترین زمان ممکن کارهای امدادی را انجام می دهد.
وی گفت: برای تهیه و تجهیز خودرو امداد و نجات هلال احمر آذرشهر یک میلیارد ریال هزینه شده است.
رئیس هلال احمر آذرشهر خاطرنشان کرد: خودرو امداد و نجات این امکان را فراهم کرده که در مواقع وقوع هرگونه آتش سوزی و امداد رسانی خدمات لازم به صورت سریع و خودکار انجام شود.
نظری اضافه کرد: همزمان با تعطیلات سال جدید برای تسهیلات مسافران نوروزی چادرهای راهنمایی و چادر مخصوص اقامه نماز در مبادی ورودی های شهرستان آذرشهر برپا شده است.
وی یادآور شد: در این چادرها بسته های فرهنگی و نمونه ای از سوغاتی های مخصوص شهرستان آذرشهر از جمله لپه و خشکبار به مسافران و گردشگران نوروزی توزیع و عرضه می شود.
رئیس هلال احمر آذرشهر اظهار کرد: در پنج روز گذشته بیش از دو هزار نفر از مهمانان و مسافران نوروزی توسط نیروهای مستقر در چادرهای هلال احمر شهرستان آذرشهر راهنمایی و بسته های تهیه شده به آنان اهدا شده است.
با توجه به موقعیت جغرافیایی آذرشهر علاوه بر مسافران و گردشگران نوروزی خود این شهرستان بسیاری از مهمانان گذری به استانهای آذربایجان غربی و کردستان نیز از داخل شهر آذرشهر عبور و از خدمات رفاهی ایجاد شده استفاده می کنند.
نظر شما