پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ فروردین ۱۳۹۱، ۱۵:۰۷

بیماران نوروزی با نارضایتی بیمارستان پنج آذر گرگان را ترک می کنند

بیماران نوروزی با نارضایتی بیمارستان پنج آذر گرگان را ترک می کنند

گرگان - خبرگزاری مهر: نبود امکانات کافی و پزشک کشیک متخصص در تعطیلات نوروزی سبب سرگردانی مراجعان به بیمارستان پنج آذر گرگان شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بیمارستان پنج آذر گرگان از جمله مراکز درمانی مهم استان گلستان است که هر روز به شمار زیادی از بیماران خدمات می دند.

همزمان با تعطیلات نوروزی به دلیل نبود پزشک متخصص کشیک نوروزی بسیاری از مراجعان از جمله مصدومان در ارائه خدمات با مشکل مواجه شده اند.

نبود پزشک متخصص کشیک سبب شده تا مراجعان و بیماران با نارضایتی از خدمات ارائه این مرکز درمانی را ترک کنند.

علاوه بر آنکه مسافران نوروزی از خدمات درمانی اراده شده در بیمارستان پنج آذر گرگان در روزهای تعطیلات نوروزی گلایه مندند اهالی روستاهای مختلف گلستان نیز در روزهای اخیر در مراجعه به این بیمارستان خدمات مناسبی دریافت نکرده اند.

 تلاش خبرنگار مهر در روزهای اخیر برای گفتگو با مسئولان علوم پزشکی گلستان از جمله مسئول روابط عمومی علوم پزشکی گلستان بی نتیجه مانده است.

لازم به ذکر است مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گلستان که به تازگی منصوب شده است، به دلیل غیرحرفه ای بودن و نداشتن تخصص لازم در حوزه روابط عمومی با هیچ رسانه ای تعامل مطلوب نداشته است و نیاز است تا مسئولان علوم پزشکی گلستان در این زمینه تجدید نظر داشته باشند.

در عین حال، دبیر ستاد دایمی تسهیلات سفر گلستان گفت: 32 نفرروز پزشک در ایام طرح نوروزی ستاد دایمی تسهیلات سفر استان، به خدمات دهی در کمیته بهداشت و درمان این ستاد مشغول بوده‌اند.
 
 قربان عباسی اظهار داشت: در ایام اجرای طرح نوروزی ستاد دایمی تسهیلات سفر استان گلستان تا روز ششم فروردین 1391 تعداد 193 مصدوم به مراکز تحت پوشش این کمیته مراجعه کنند.

وی تصریح کرد: همچنین 44 مراجعه اعزامی نیز به مراکز مورد نیاز انتقال داده شدند و هفت مراجعه حضوری اتفاق افتاده است.

عباسی تصریح کرد: در این روزها 193 نفر ویزیت شده‌اند، 162 درمان سرپایی، 927 مورد کنترل قندخون و 2 هزار و 119 مورد کنترل فشار خون انجام شده است.تعداد پزشکان کشیک 32 نفرروز و 30 نفر روز پرستار کشیک نیز در این ایام در کمیته بهداشت و درمان فعالیت می‌کنند.

شمار مسافران نوروزی گلستان تا پایان روز ششم فروردین ماه از مرز سه میلیون نفر گذشت.

کد خبر 1564848

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha