به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون جانبازان و معلولان، این رقابت ها به پیشنهاد کنفدراسیون فوتبال آسیا، AFC و با حضور کشورهایی چون امارات، سنگاپور، اردن، ایران و استرالیا به میزبانی شهر دبی برگزار خواهد شد.
امین اله مانی، سرمربی تیم فوتبال هفت نفره جانبازان و معلولین در خصوص این رقابت ها گفت: این مسابقات ازسوی کنفدراسیون فوتبال آسیا و به منظور توسعه فوتبال معلولین در آسیا تدارک دیده شده و تیمهایی مثل اردن، امارات و سنگاپور در زمره تیمهای جدیدی هستند که برای اولین بار در رقابت های رسمی فوتبال معلولین حضور می یابند.
سرمربی تیم فوتبال هفت نفره گفت: ضمن اینکه با توجه به استقبال کنفدراسیون فوتبال آسیا، این رقابت ها می تواند گام موثری در جهت جذب اعتبارات بیشتر برای فوتبال معلولین و نیز پیشرفت و توسعه آن در سطح آسیایی باشد.
نظر شما