پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۸ فروردین ۱۳۹۱، ۱۸:۳۴

تنیس روی میز قهرمانی جهان/

تیم ملی بانوان ایران با پیروزی بر ارمنستان صعود کرد

تیم ملی بانوان ایران با پیروزی بر ارمنستان صعود کرد

تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران در ادامه رقابت های جهانی که در دورتموند آلمان برگزار می شود، از سد ارمنستان گذشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس روی میز، تیم ملی بانوان ایران ظهر امروز سه شنبه به مصاف تیم ارمنستان رفت که در رنکینگ جهانی تیمی جایگاه بالا تری نسبت به تیم ایران داشت و توانست مقتدرانه این تیم را شکست دهد. 

در نخستین دیدار ندا شهسواری بانوی المپیکی ایران 3 بر 1 حریف خود را مغلوب کرد.  در بازی دوم محجوبه عمرانی مقتدرانه با نتیجه 3 بر صفر از سد حریف خود گذشت و در آخرین دیدار پریسا صمدی 3 بر 1 حریف خود را از پیش رو برداشت تا تیم ملی ایران با نتیجه قاطعانه 3 بر صفر تیم ارمنستان را شکست دهد.

سیما لیموچی سرمربی تیم ملی تنیس روی میز بانوان در مصاحبه با سایت فدراسیون گفت: عملکرد بانوان ایرانی در این رقابت ها تاکنون فوق العاده بوده است.
 
لیموچی تصریح کرد: تیم ما هر سه دیدار خود را با موفقیت پشت سر گذاشت و توانست تمامی تیم هایی که دارای رنکینگ بالاتری از تیم ایران در جهان بودند را از پیش رو بر دارد.
 
سرمربی تیم ملی بانوان در ادامه افزود: تیم ایران در رقابت های تیمی 2010 مسکو از ارمنستان شکست خورده بود که با بازی دیدنی بچه ها توانستیم آنها را شکست دهیم و صعود خود را مسجل کنیم.
 
لیموچی در پایان تاکید کرد: هدف کادر فنی و بازیکنان تیم این بوده است که تیم ایران در مقایسه با تمامی رقابت های جهانی گذشته در رقابت های 2012 آلمان متفاوت ظاهر شود که به لطف خدا تاکنون به این هدفمان رسیده ایم و با تمام توان در مقابل تیم ایرلند نیز به میدان خواهیم رفت.
کد خبر 1565147

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha