پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ فروردین ۱۳۹۱، ۱۰:۱۲

هلال احمر در سال 90؛

امدادرسانی به 12 کشور بحران زده/ ورود 13 هزار زن تکاور امدادگر

امدادرسانی به 12 کشور بحران زده/ ورود 13 هزار زن تکاور امدادگر

جمعیت هلال احمر در سال 90 کارنامه موفقی را در حوزه پزشکی حج وزیارت و امداد و نجات از خود به جای گذاشت.

به گزارش خبرنگار مهر، جمعیت هلال احمر در سال 90 حوادث زیادی را پوشش داد و شاید باید اینگونه عنوان کرد که قهرمان حوادث کشور و کشورهای آسیب دیده در حوادث  سال 90 هلال احمر ایران بوده است.

30 میلیارد تومان کمک هلال احمر به 12 کشور بحران زده

بر اساس این گزارش در روزهای نخست سال 90 بود که هلال احمر ایران کمکهای مردمی و امدادی خود را برای شهروندان لیبیایی ارسال کرد. ولی این کمکها تنها برای لیبی نبود و در طول سال 90 بیش از 12 کشور اعم از ترکیه، سومالی، یمن، کنیا، ازبکستان، پاکستان، کره شمالی، ژاپن، تونس لبنان، و... با ارزش ریالی 30 میلیارد تومان کمکهای ایران را دریافت کردند.

آموزش و ورود 13 هزار زن تکاور امدادگر به تیمهای امدادی هلال احمر

در سال 90 انتشار یک خبر مورد توجه رسانه ها قرار گرفت و آن هم آموزش تیمهای توانا بود. تیمهایی که اعضای آن را زنان امدادگر هلال احمر تشکیل می دادند. از میان 57 هزار زن عضو داوطلب هلال احمر تاکنون 13 هزار عضو به درجه تخصصی راه یافته اند که این زنان آمادگی دارند در هرگونه سوانح هوایی، کوهستان، ساحلی و جاده حضور یافته و خدمات امدادی خود را برای رها سازی، امداد و نجات شهروندان ارائه کنند.

زلزله تهران شوخی نیست/ 3 میلیون تهرانی باید تهران را ترک کنند

یکی دیگر از خبرهای داغ هلال احمر اعلام نظر کارشناسی رئیس هلال احمر استان تهران بود که اعلام کرد: زلزله تهران شوخی نیست و باید 3 میلیون نفر تهران را ترک کنند. احمد صادقی همچنین اظهار داشت که امداد زمینی در زمان زلزله تهران امکان پذیر نبوده و با وجود ساختمانهای بلند امداد هوایی هم ممکن نیست.

بخشی از فعالیتها و اقدامات هلال احمر در سال 90

  • برگزاری نخستین گنگره سراسری شهدای هلال احمر در شیراز

  • رونمایی از بسته های غذایی 72 ساعته

  • اختصاص یک میلیارد تومان وام برای آزادی زندانیان جرائم غیر عمد

  • ارائه خدمات توانبخشی به 100 هزار مددجو

  • تولید و طراحی نرم افزار ویژه درمانی برای زائران حج

  • تامین 50 درصد داروهای وارداتی

  • برگزاری نخستین جشن ملی دختران جوان عضو هلال احمر

  • ارائه کارت ملی هوشمند سلامت به زائران حج

  • ارسال دهها محموله به کشورهای زلزله زده و سیل زده

  • ارائه خدمات امدادی به حادثه دیدگان برف و کولاک، حوادث جاده ای، زائران جمکران، زلزله زدگان کشور و..

  • تعهد هلال احمر برای تامین داروهای بیماران نادر

  • ارائه خدمات به 12 هزار زائر در روز اربعین در کربلا و نجف

  • اهدای داوطلبانه 96 هزار واحد خون

  • احداث 2300 خانه داوطلب در کشور

  • برپایی 2000 سفره نذورات حسینی در ایام محرم

  • عضویت 57 هزار زن داوطلب

  • رشد 86 درصدی بودجه هلال احمر

  • 2200 میلیارد تومان از املاک هلال احمر زنده شد

قول رئیس هلال احمر: رونمایی از سند چشم انداز هلال احمر در اردیبهشت 91

ابوالحسن فقیه رئیس جمعیت هلال احمر اعلام کرد: در این یک سال معاونتها و سازمانهای زیر مجموعه هلال احمر مطالعات دقیقی بر روی تدوین سند داشته اند که جمع بندی این سند تا چند ماه دیگر نهایی شده و با تائید شورای عالی امیدواریم تا اردیبهشت ماه سال 91 رونمایی می شود.این سند 5 ساله بوده که با اجرایی شدن آن استانداردسازی تجهیزات و خدمات هلال احمر به صورت تخصصی و حرفه ای به روز رسانی و عملیاتی می شود. 

برخی مشکلات در هلال احمر

البته هلال احمر مشکلاتی هم دارد که می توان به فرسوده بودن بخشی از ناوگان هوایی، نبود امکانات کافی برای امداد دریایی و همچنین غیرفعال بودن بخش زیادی از سامانه 147 اشاره کرد که رئیس هلال احمر قولهایی برای برطرف شدن این مشکلات داده است. 

در این راستا فقیه در پاسخ به اینکه آیا امداد و نجات هوایی با هلال احمر است و یا وزارت بهداشت و این اختلافات برطرف شده یا خیر گفت: هلال احمر با وزارت بهداشت اختلافی ندارد ولی اینکه می گوئید امدادهوایی با وزارت بهداشت است نه هلال احمر صحیح نیست. چون هیچ قانونی وجود ندارد نه ایین نامه ای در دولت وجود دارد و نه لایحه ای در مجلس . با این حال هلال احمر از اینکه بالاخره امدادهوایی متولی پیدا کند استقبال می کند. 

همچنین هلال احمر ایران بارها خواسته تا در کربلا بیمارستانی مجهز ایجاد کند ولی طرف عراقی خواستار مالکیت کل بیمارستان است.

کد خبر 1565306

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha