پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ فروردین ۱۳۹۱، ۱۶:۲۲

حمدی‌نژاد در گفتگو با مهر:

می‌خواهیم در برابر شهرداری تبریز پیروز شویم

می‌خواهیم در برابر شهرداری تبریز پیروز شویم

قم - خبرگزاری مهر: مدافع گلزن تیم فوتبال صبای قم گفت: مطمئنم که در دیدار فردا ناکامی‌ها را فراموش کرده و برابر شهرداری تبریز پیروز می‌شویم.

وحید حمدی‌نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بازی سختی در پیش داریم، حریف ما به دنبال جبران ناکامی‌های خود در هفته‌های سپری شده از لیگ برتر و فرار از خطر سقوط است ولی ما برای بهبود جایگاه خود در جدول تلاش می‌کنیم.

وی با بیان اینکه اگر صبای قم بتواند در تبریز تیم شهرداری تبریز را شکست دهد، بار دیگر حتی مدعی قهرمانی می‌شود، اضافه کرد: ما نمی‌خواهیم به راحتی فرصت صعود به باشگاه‌های آسیا را از دست بدهیم، به همین دلیل تنها به دنبال این هستیم که بعد از سه هفته به پیروزی برسیم.
 
اهمیت پیروزی در ورزشگاه یادگار امام برای صبای قم

مدافع تیم فوتبال صبای قم ابراز داشت: پیروزی در ورزشگاه یادگار امام تبریز برای ما بسیار پر اهمیت است زیرا شهرداری تبریز بازیکنان خوبی در اختیار دارد و یقینا همانند ما بسیار با انگیزه بازی می‌کند، با این حال تیم ما در جدول وضعیت حساسی دارد و فقط به دنبال سه امتیاز است.

وی ابراز کرد: با این حال ما به این تیم احترام می‌گذاریم و آرزو می‌کنم که بازی خوب از آب در بیاید ولی این را هم می‌دانیم که در جریان بازی شرایط سختی را برای ما به وجود خواهند آورد و این ما هستیم که باید اوضاع را کنترل کنیم تا سرنوشت در دستان خودمان باشد.

حمدی‌نژاد عنوان داشت: در بازی قبل با ذوب آهن اصفهان با بدشانسی یکی دو موقعیت خوب را از دست دادیم ولی در این بازی من نیز با شرایطی آماده در کنار سایر اعضای تیم به میدان خواهم رفت تا با شکست دادن حریف سه امتیاز خوب و شیرین را به دست آوریم.
 
تلاش می‌کنم در هر شرایطی برای موفقیت صبا مثمر ثمر باشم

این بازیکن که در لیگ دهم فوتبال کشور سه گل برای صبای قم به ثمر رساند، در خصوص احتمال گلزنی‌اش مقابل شهرداری تبریز بیان کرد: سال گذشته سه گل به تیم‌های استقلال و پرسپولیس زدم و با اینکه گلزنی را دوست دارم اما تلاش می‌کنم در هر شرایطی برای موفقیت صبا مثمر ثمر باشم.

مدافع گلزن تیم فوتبال صبای قم ادامه داد: آنچه مشخص است اینکه تیم فوتبال صبای قم تا هفته پایانی مسابقات لیگ بر‌تر همچنان با قدرت به کار خود ادامه خواهد داد تا موقعیت فعلی خود را در جدول رده بندی لیگ بر‌تر فوتبال را حفظ ‌کند.

 صبای قم که در حال حاضر با ۴۲ امتیاز تیم پنجم جدول رده بندی لیگ بر‌تر فوتبال است، عصر فرا در چهاردهمین دیدار خارج از خانه خود در لیگ باشگاه‌های کشور مه‌مان تیم فوتبال شهرداری تبریز خواهد بود.

کد خبر 1565419

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha