بهروز ندائی عصر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر، عنوان کرد: امسال با وجود سرمای هوا و بارش برف و باران به میزان مسافران ورودی به استان اردبیل نسبت به سال گذشته افزوده شده است.
وی با بیان اینکه نوروز امسال شهرهای سرعین، مشگین شهر، خلخال و نیر بیشترین گردشگر را به خود اختصاص داده است ثبت جهانی بقعه شیخ صفی الدین اردبیل و افتتاح جاده اسالم – خلخال و فعالیت گسترده رسانه ها را از عوامل اصلی افزایش گردشگر به این استان دانست.
13 هزار گردشگر از موزه های اردبیل بازدید کرد
به گفته مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل تا هشتمین روز فروردین ماه بیش از 13 هزار و 500 نفر از موزه های اردبیل بازدید کرده اند.
وی افزود: در این مدت 50 درصد از بازدیدها اختصاص به بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی داشت که با توزیع هزاران بروشور راهنمای گردشگری بین مسافران به میزان بازدید از سایر مناطق گردگشری و آثار تاریخی استان افزوده می شود.
ندائی با بیان اینکه 220 مرکز اقامتی مختلف و 200 خانه استیجاری و مهمان پذیر مسافران را پذیرش می کند، یادآور شد: تاکنون با هماهنگی سایر دستگاههای اجرایی استان کمبودی در واحدهای اقامتی به وجود نیامده است.
نظر شما