پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ فروردین ۱۳۹۱، ۹:۲۱

بلوتوث گردشگری در آبادان فعال شد

بلوتوث گردشگری در آبادان فعال شد

آبادان - خبرگزاری مهر: مسئول کمیته اطلاع رسانی و نظرسنجی ستاد نوروزی شهرداری آبادان از فعال شدن بلوتوث نرم افزار جامع گردشگری این شهر خبر داد.

محمود تیلا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از طریق این سامانه که در مبادی ورودی شهر و همچنین ساختمان شهرداری مرکزی نصب شده، نقشه شهر، اطلاعات مربوط به بناهای تاریخی، جاذبه های گردشگری، فرهنگی، زیارتی، مراکز درمانی،  اماکن اقامتی، هتلها و رستورانهای آبادان در اختیار گردشگران و مسافران نوروزی قرار می گیرد.

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری آبادان هدف از راه اندازی این طرح را تامین آسایش و رفاه حال گردشگران و دسترسی آسان آنها به موقعیت جغرافیایی شهر عنوان کرد.

تیلا، سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری را به عنوان متولی انجام این طرح معرفی کرد که اطلاعات شهری را به وسیله برنامه استودیو موبایل و از طریق دستگاه فرستنده ارسال می کند.

مسئول کمیته اطلاع رسانی و نظرسنجی ستاد نوروزی شهرداری آبادان با اشاره به راه اندازی اینترنت در محل کمپهای نوروزی شهرداری ادامه داد: به همت سازمان فاوا، مسافران نوروزی امکان دسترسی آسان به اینترنت با سرعت بالا را دارند که امسال برای اولین بار است این باجه های اینترنتی در کمپها استقرار پیدا کرده و با استقبال چشمگیر میهمانان نیز روبرو شده است.
کد خبر 1565587

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha